Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisiyle heyecanı artırdılar ama hala bir şeyi açıklamadılar!

Maraşlı dizisiyle heyecanı artırdılar ama hala bir şeyi açıklamadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacağı duyurulan Maraşlı dizisinde ön izleme görüntüleri de yayınlandı. Daha önce verilen fragmanlar ile zaten izleyiciler dizi için bir hayli yüksek beklenti içine girmişti. atv’nin Ocak ayında yayına alması beklenen Maraşlı dizisiyle ilgili hala belirsizlik devam ediyor.

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ne zaman yayınlara başlayacağı konusunda hala bir bilgi yok. Dizi hayranları sabırsız ve merakla ilk bölüm tarihini bekliyor. Atv’nin Maraşlı dizisinin pazartesi akşamları yayınlaması bekleniyor.

4 Ocak pazartesi günü için diziyi yetiştirmeye çalışıldığına yönelik bilgiler vardı, ancak atv’nin son yayınladığı ön izleme görüntülerinde de başlama tarihi belirtilmedi. Bu durum ise dizi hayranlarının heyecanını daha da artırdı. Özellikle Burak Deniz’in Maraşlı karakteriyle bu yeni yıla damgasını vurması bekleniyor.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin fragmanlara yansıyan uyumları da beğeni topladı. Enerjileri tutan ikilinin yeni yılın en iyi dizi çiftlerinden birisine imza atmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Burak Deniz’in yeni imajına da sosyal medyada çok olumlu yorumlar var. Oyuncuyu olgun gösterdiğine yönelik yorumlar geliyor ve hayranları da yeni rolünde Burak Deniz’i izlemek için son derece heyecan içinde.

Maraşlı dizisiyle heyecanı artırdılar ama hala bir şeyi açıklamadılar! 7

Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz ‘Maraşlı’, Alina Boz ise ‘Mahur’ karakterine hayat veriyor.

Maraşlı’nın görkemli oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar rol alıyor.