Ana sayfa Sosyal Medya atv dizisi ortada yok, Büşra Develi için yeni proje var!

atv dizisi ortada yok, Büşra Develi için yeni proje var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon atv ekranında yayınlanan Akıncı isimli dizinin akıbetini bilen yok. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı projenin ikinci sezonuyla yoluna devam edeceği bilgisi verilmişti.

Akıncı dizisi 20. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Ancak ikinci sezona yönelik hiçbir bilgi yok. Şükrü Özyıldız yaz döneminde dizinin hikayesinin değişimi için çalışmalar yapıldığını ve devam edeceklerini duyurmuştu. Ancak oyuncu da net bir bilgi sahibi olmadığını belirterek açık kapı bırakmıştı.

Büşra Develi’nin kadın başrol olarak yer aldığı Akıncı dizisinden haber yok. Ancak güzel oyuncunun yeni bir dizisi ortaya çıktı. Alperen Duymaz’ın romantik komedi hikayesinde yer alacağı Erkek Severse isimli dizinin kadın başrolü olarak da Büşra Develi ile anlaşma sağlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu teklifi kabul etti. Bein Connect için hazırlanan dizinin senaryosunu Aslı Zengin yazmayı sürdürüyor. Romantik komedi dizilerinin en önemli senaristlerinden olan Aslı Zengin, 45 dakikalık bir hikaye yazmanın kendisini zorladığını ve uzun dizilere alıştığı için adapte olmakta zorlandığını söyledi.

Bein Connect platformunda yeni sezonda yayınlanacak olan Erkek Severse isimli dizide Büşra Develi, eşinden boşanmış ve iki çocuğu ile hayatta kalma savaşı veren Zeynep isimli bir kadın karaktere hayat verecek.

Alparen Duymaz ise online alışveriş sitesi sahibi Kenan karakterinde yer alacak.