Ana sayfa Dizi Haberleri atv öyle bir hamle yaptı ki rakip diziler Aziz ve Kaderimin Oyunu için tehlike çanları çaldı!

atv öyle bir hamle yaptı ki rakip diziler Aziz ve Kaderimin Oyunu için tehlike çanları çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 28 Ocak Cuma akşamı yeni dizi Yalnız Kurt başlayacak… Hasan Denizyaran ile Damla Colbay ikilisini başrolde izleyeceğiz. Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Murat Han ve Deniz Evin gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Yalnız Kurt çok etkili olması beklenen bir yapım…

Türkiye’nin yakın geçmişine yönelik olarak birçok olayın iç yüzüne göndermeler yapan fragmanıyla herkesin dikkatini çeken dizinin Osman Sınav imzası taşıması da ayrı bir ilgi sebebi oldu. Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi tarzında yapımları seven izleyiciler, Osman Sınav’ın bu iki dizisindeki başarısını iyi biliyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle de geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Osman Sınav, yapımcı olarak Yalnız Kurt’a imzasını attı. Şimdi dizi hayranları Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi benzeri gizemli ve aksiyon dolu bir yapım geleceğini biliyor.

Yalnız Kurt’un bir istihbarat ağırlıklı yapım olması, bazı mesajlar vereceği algısı da ilginin artmasına neden oldu. atv’nin 28 Ocak Cuma akşamı ilk bölümünü yayınlayacağı dizi büyük bir rekabetin içine girecek.

Arka Sokaklar gibi 16 sezondur devam eden bir fenomen yapımın yanı sıra, Aşk Mantık İntikam ve Kırmızı Oda gibi kendi izleyici kitlesini oturtan yapımlar da Cuma rekabetinde yer alıyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ise TRT1 ekranında finale doğru ilerlediği için az etkilenecektir.

atv öyle bir hamle yaptı ki rakip diziler Aziz ve Kaderimin Oyunu için tehlike çanları çaldı! 8

Ayrıca; Aziz ve Kaderimin Oyunu gibi iki etkili dram yapımı da izleyiciler için farklı alternatifler oldu. Yalnız Kurt dizisinin en çok da bu iki diziyi etkilemesi bekleniyor. Çünkü bu iki dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman Yalnız Kurt tarzındaki bir diziyi izleyebilecek kitleye sahip oldukları görülüyor.

atv öyle bir hamle yaptı ki rakip diziler Aziz ve Kaderimin Oyunu için tehlike çanları çaldı! 9

Arka Sokaklar zaten kendi izleyici kitlesini oturttu. Aşk Mantık İntikam izleyicileri de Yalnız Kurt gibi yapımlara uzak duran izleyici grubundan oluşuyor. Kırmızı Oda kısmen etkilense bile en çok Aziz ve Kaderimin Oyunu dizilerinin izleyicilerini ekranda tutma konusunda sıkıntı yaşama ihtimali gözüküyor.