Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinde Serdar’dan Zehra’ya büyük itiraf!

Teşkilat dizisinde Serdar’dan Zehra’ya büyük itiraf!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde ekip, virüsü durdurmak için Paris’e hareket etti… Serdar, Zehra’ya karşı olan duygularını itiraf etti… Halit, kızının yaşadığını öğrendi…

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 23 Ocak Pazar akşamı yayınlanan otuz birinci bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #SiberHamle etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Türkiye’nin gaz hidrat ayrıştırma teknolojisini geliştirerek ülkenin enerji ihtiyacını karşılamak için adım atması Şirket ve beraberindekileri hayli rahatsız etti. Projede çalışan elemanlardan birinin Şirket için veri değiş tokuşu yapacağı istihbaratı üzerine Ankara’da düzenlenen operasyonla bu alışverişin önüne geçildi.

Gaz hidrat projesini engellemek için Şirket yeni hamlesini Yıldırım üzerinden hazırladı. Yıldırım bu görevi patlamadan son anda kurtulan Elçi ve Ceren’e verdi. Elçi çok güvendiği Mr. X kod adlı bilgisayar korsanıyla anlaşarak gaz hidrat teknolojisine ait verileri yok etmek için harekete geçti. Gürcan ve teknik ekibin başarılı müdahalesiyle siber saldırı engellendi ancak Mr. X sisteme virüs yerleştirmeyi başardı. Ekip virüsü durdurmak için gerekli şifrenin peşine düşerek Paris’e hareket etti.

Teşkilat dizisinde Serdar'dan Zehra'ya büyük itiraf! 7

Paris’te başarılı bir şekilde başlayan operasyon Serdar’ın duygularına yenik düşmesiyle bir anda tersine döndü. Serdar sonunda Zehra’ya karşı olan duygularını itiraf etse de Zehra, görevlerini öne sürerek Serdar’a karşılık vermedi. Operasyon başarısız geçse de Mr. X’in bilgisayarı ele geçirildi. Yapılan çalışma sonucu büyük bir siber saldırının hazırlandığı ortaya çıktı.

Diğer yanda Yıldırım’ın söyledikleri yıllar önce kızını ve karısını kaybetmiş Halit Başkan’ın kafasında bazı soru işaretlerini ortaya çıkardı. Halit, Tövbekar’ın da yardımıyla kızıyla ilgili gerçeğin peşine düştü. Sonunda yolu yine Yıldırım’la kesişen Halit, geçmişin hesabını sormak isterken kızının yaşadığını öğrendi.

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…