Ana sayfa Dizi Haberleri atv yeni sezon için bomba gibi bir dizi planlıyor!

atv yeni sezon için bomba gibi bir dizi planlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda atv dizileri öne çıktı… Uzun süreli olan ve güçlü reytingler elde edebilen dizileri üst üste yayınlayan ve bu noktada önemli bir avantaja sahip olan atv, bu sezon ise özellikle Akıncı dizisinden beklediğini bulamadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman, Maraşlı ve Kardeşlerim kanalın en iddialı projeleri olarak ekranda varlık sergiliyor. Hercai dizisi 3. sezonunda ilgi azalması yaşadı. Akıncı dizisi ise yeterli reytingleri alamıyor… Ancak televizyon dünyasında en istikrarlı ve başarılı yapımların atv ekranında olduğu son dönemde dikkat çekiyor.

atv yeni sezon için de yine önemli bir proje üzerinde çalışıyor. Beren Saat’i sektöre kazandıran isim olarak bilinen ve birçok oyuncuyu da keşfeden Tomris Giritlioğlu’nun yazdığı hikaye dizi olarak önümüzdeki sezon atv ekranında olacak.

Teklif isimli dizinin hazırlıklarının başladığı ortaya çıktı… Hülya Bilban dizinin yönetmeni olarak çalışmalarına başladı… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre diziyi Sema Erol ile Mahir Erol birlikte yazıyor.

Teklif dizisinin çekimlerinin Mayıs ayında başlaması bekleniyor. Antakya’da yapılacak olan çekimlerin öncesinde hazırlıklar sürüyor. Oyuncu konusunda görüşmelere başlandığı ve yeni sezonda dizinin ekranda olacağı da gelen bilgiler arasında.