Ana sayfa Dizi Haberleri Hülya Avşar’ın Masumiyet dizisi için dediği çıkıyor!

Hülya Avşar’ın Masumiyet dizisi için dediği çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hülya Avşar, uzun yıllar sonra yeniden dizi setlerine Masumiyet ile dönüş yaptı. Gold Film”in sahibi Faruk Turgut’un kendisini ikna ederek rolü kabul ettirdiğini bir röportajında açıklayan usta oyuncu, Hale karakteri için de önemli bir ifadede bulunmuştu.

Adeta bıçak sırtı olarak belirtilen Hale Ilgaz karakteriyle yeniden hayranları ile buluşmanın heyecanını da yaşayan Avşar, hikayenin de tam bir bıçak sırtı durumunda olduğunu söyledi. Oyuncu, “Annenin evlatlarının yaptıklarından dolayı, yaşanmaması gereken duyguları da yaşamak zorunda olan anneler, vesaire… Bunlar çok hoşuma gitti. Ya sevecekler ya da çok nefret edecekler benden. İkisinden birisi. Çok keyifli, çok severek, isteyerek oynadığım bir hikaye” diye konuştu.

Hülya Avşar’ın dizi başlamadan önce söylediği bu sözlerin, sosyal medyada Hale karakteri hakkında yapılan paylaşımlara bakılınca çok doğru olduğu görülüyor…

Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Masumiyet dizisinde Hale karakterini “şeytan gibi” diye tanımlayan izleyiciler, her bölümde karakterin planları ve entrikalarına şaşırıyor.

Hale karakterinin oğlunu işlediği suçtan kurtarmak için yapmayacağı bir şey olmadığına izleyici ikna olmuş durumda.

“Hale sen kadınların yüz karasısın” diye mesaj bırakan dizi hayranları, bu karaktere karşı büyük tepkide bulunuyor…Hale’nin şu sözleri ise hiç akıllardan çıkmıyor: “Son nefesimi verirken bile “Benim oğlum yapmaz” diyeceğim…”

Bahar ve Ela adalet arıyor. Hale ise oğlunu bu dertten kurtarmak için her yola başvuruyor. Ela’yı öldü sanarak sokağa atan İlker, kadına şiddet konusunun yakıcı haberlerinin geldiği son yılların en zor karakterlerinden birisi…

İlker Ilgaz olarak da Serkay Tütüncü başarılı ber performans ortaya koyuyor. Hülya Avşar, Serkay Tütüncü’nün de çok başarılı bir oyuncu olduğunu söyleyerek, genç oyuncuyu onore etmişti.