Ana sayfa Dizi Fragmanları atv yeni yaz dizisiyle ilgili resmi final kararını duyurdu!

atv yeni yaz dizisiyle ilgili resmi final kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sevmek Zamanı dizisiyle ilgili reyting sıkıntısı daha ilk bölümden bu yana devam ediyor. İlk 4 bölümü yayınlandıktan sonra dizinin reytinglerinde bir yükselme umudu kalmayınca atv’den de erken final kararı geldi.

Sevmek Zamanı dizisinin 5. bölümü ile birlikte 18 Temmuz Pazartesi akşamı son kez izleyicilerle buluşacağı da atv tarafından resmi olarak duyuruldu. Aşk Mantık İntikam dizisindeki etkili çıkışının ardından İlhan Şen, yaz dönemi için bu sefer bir dram hikayesinde başrolde yer almayı kabul etmişti.

Sevmek Zamanı dizisinde dramın ve aşkın öne çıktığı hikayenin kadın başrolü olarak da son dönemde çeşitli projelerle dikkatleri çeken Deniz Işın bulunuyordu.

Firuze ile Kağan’ın büyük aşkı ise yarım kaldı. Sevmek Zamanı dizisinin izleyicileri bu durumdan memnun değil ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da diziye daha fazla fırsat verilmemesini eleştiriyor.

atv yeni yaz dizisiyle ilgili resmi final kararını duyurdu! 7

Yaz döneminde atv’nin geçen sezon Kalp Yarası dizisinde olduğu gibi dram yapımları ile öne çıkma taktiğinin pek de tutmadığını görebiliyoruz. Sevmek Zamanı dizisi de bu anlamda başarılı olamayan bir proje olarak ömrünü pazartesi günü tamamlayacak.

İlhan Şen ile Deniz Işın’ın uyumu ve güçlü enerjisini çok beğenen izleyiciler ise bu ikiliye erken veda etmenin üzüntüsünü sosyal medya paylaşımlarına yansıtıyor.