Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’dan sonra bir Türk dizisi daha Yunanistan’da uyarlanıyor!

Yargı’dan sonra bir Türk dizisi daha Yunanistan’da uyarlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri artık sadece yurt dışına satılmakla kalmıyor, yerli içeriklerin yabancı uyarlamaları da çekiliyor. Kısa süre önce Türkiye’de fırtınalar estiren Yargı dizisinin Yunanistan versiyonunun çekileceği açıklanmıştı. Yargı’nın ardından bir Türk dizisi daha Yunanistan’a uyarlanıyor.

Yargı dizisi geçtiğimiz kış sezonu sadece Kanal D’nin değil tüm diziler arasında en başarılı yeni yapımlarından biriydi. Tamamen yerli içeriğe sahip Yargı, her bölümüyle fırtınalar estirdi. Yargı’yla ilgili son güzel haberi ise bu başarıda büyük payı olan senaristi Sema Ergenekon’dan gelmişti. Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Yargı’nın Yunanistan versiyonunun çekileceğini duyurmuştu.

Yargı’dan sonra bir Türk dizisinin daha Yunanistan’a uyarlandığı öğrenildi. Buna göre geçen sezon TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi de Yunanistan’da yeniden çekilecek. Kırmızı Oda’nın Yunan versiyonu ülkenin en büyük kanallarından biri olan SKAI’de önümüzdeki sezon yayınlanacak.

Yargı’dan sonra bir Türk dizisi daha Yunanistan’da uyarlanıyor! 70

Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayelerinden derlenmiş ve yayınlandığı dönem büyük ilgi görmüştü. Her hikayesinde ünlü bir ismi konuk oyuncu olarak alan dizi iki sezon ve 61 bölüm olarak ekrana geldi.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde de 5-6 bölümlük dönemler halinde birbirinden farklı hikayeler anlatılmış ve bu süreçte de birçok ünlü isim hikayeye katkıda bulunarak dizinin büyük bir başarıya ulaşmasını sağlamıştı.

Yayınlandığı ilk dönem farklı hikaye örgüsüyle büyük ses getiren Kırmızı Oda’nın ilk sezonu çok başarılı geçmişti. Cuma akşamları reytinglerde birçok kez birincilik elde eden dizi, ikinci sezona da iyi başlamıştı. Ancak son bölümlere doğru diziye olan ilgi azalmış ve final kararı verilmişti.