Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerden yana sıkıntılı Ah Nerede dizisine taze kan!

Reytinglerden yana sıkıntılı Ah Nerede dizisine taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1975 yılında çekilen ve başrollerini Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’ın paylaştığı Ah Nerede filminin aynı adlı uyarlaması olan dizi cuma akşamları izleyiciyle buluşuyor. Bugüne kadar iki bölümü ekrana gelen dizi reytinglerden yana bir hayli sıkıntı yaşarken oyuncu kadrosuna genç bir isim katıldı.

Star TV’de izleyiciyle buluşan Ah Nerede dizisi bugüne kadar çok eleştiri aldı. Türk sinemasının klasik filmlerinden birinin uyarlaması olan diziyle ilgili izleyicinin yüksek beklentisi, Ah Nerede ekibinin üzerinde aynı zamanda büyük bir yük oldu.

Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı Ah Nerede dizisinin yaz döneminin düşük reyting oranları nedeniyle ne kadar devam edeceği konusunda bir belirsizlik var. Ortalamanın bir hayli altında reyting puanı alan Ah Nerede dizisi hikayesinin, kadrosuna katılan yeni bir oyuncuyla hareketlenmesi bekleniyor.

Reytinglerden yana sıkıntılı Ah Nerede dizisine taze kan! 103

Ah Nerede dizisinin oyuncu kadrosuna katılan genç isim Samet Kaan Kuyucu oldu. 1995 Gaziantep doğumlu olan Samet Kaan Kuyucu, Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu. Dizi setlerine 2018’de Çarpışma dizisiyle adım atan oyuncu 2020’de Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde, 2020’de Aşk 101 dizisinde, 2021’de Öğrenci Evi dizisinde yer aldı.

Bu yaz sezonu dizilerin çok düşük reytingler aldığı bir sezon oldu. Yeni yayına giren diziler arasında Ah Nerede’nin en düşük oranları alan yapımlardan birisi olduğu dikkat çekiyor. Ancak birçok izleyiciye göre dizinin aldığı bu reytingler haksızlık. Çünkü çok daha iyisini hak ettiğine inanan izleyiciler, Ah Nerede’nin dizi versiyonunu da beğendiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Ah Nerede’nin ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer aldı ancak reytinglerinin çok düşük olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Sosyal medya paylaşımlarına bakılır ise diziyi izleyenler memnun ama, Star TV’nin düşük gelen reytinglerden pek memnun olmadığı da biliniyor.