Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de öyle bir dizi var ki, 56 ülke yayınlıyor ve ödül üstüne ödül kazanıyor!

atv’de öyle bir dizi var ki, 56 ülke yayınlıyor ve ödül üstüne ödül kazanıyor!

tarafından ker_def

Televizyon ekranlarının en iyi yapımlarından birisi kuşkusuz ki, o dizi de atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova… Reytingleri ile rakiplerini geçmeyi başaran, 3. sezonunda da çok iyi hikaye ve oyunculuk performansları ile göz dolduran dizi, izleyicilerin de vazgeçilmezi oldu.

Bir Zamanlar Çukurova’nın ismi ödüllerle de anılıyor… En son Latin Amerika’nın Emmy’si olarak adlandırılan ‘Produ Awards 2020’ ödüllerinde 2 büyük başarı daha geldi. Oylamaların finalinde, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ‘En İyi Yabancı Dizi’ olarak anons edildi. Vahide Perçin ise ‘En İyi Yabancı Kadın Oyuncu’ kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

75 bölümü yayınlanan dizinin bugüne kadar elde ettiği ödül sayısı ise 35… Bugüne kadar toplam 56 ülkeye de satılan dizi, ülkemizi gururla temsil eden diziler arasında baş sırada bulunuyor. ATV ekranında yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden inmeyen Bir Zamanlar Çukurova ilk sezonundan itibaren pek çok ödül kazandı.

atv'de öyle bir dizi var ki, 56 ülke yayınlıyor ve ödül üstüne ödül kazanıyor! 7

Dizinin 3. sezonunda aldığı 34. ve 35. ödülleri dünyanın bir ucundan ve dünya çapında bir organizasyondan kazandı!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan dizi, görkemli prodüksiyonu ve zengin oyuncu kadrosuyla, sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde ilgiyle izleniyor.

Yayınlandığı her ülkede ilgiyle izlenen ve rekorlar kıran dizi yayınlandığı günden bugüne kadar dünya çapında 50 ülkeye ulaştı. Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlandığı ülkelerden 14 tanesi, dizilerini tüm dünyaya izleten Latin Amerika ülkeleri. Dizi, bugüne kadar toplamda 56 ülkeye satıldı.