Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden başrol Vahide Perçin bir ilke imzasını attı!

Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden başrol Vahide Perçin bir ilke imzasını attı!

tarafından ker_def

atv ekranında 3. sezonuyla yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en önemli başarı mimarlarından birisi de Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin olmuştu. Usta oyuncu 70 bölüm büyük bir özveri ile yapımda yer aldı ve izleyicilerden de büyük takdir gördü.

Vahide Perçin’in bu büyük özverisi aynı zamanda Latin Amerika’dan gelen ödül ile taçlandı… Latin Amerika’nın Emmy’si olarak kabul edilen ‘Produ Awards 2020’de usta oyuncu “En İyi Yabancı Kadın’ oyuncu olarak ödüle layık bulundu.

En İyi Yabancı Dizi ödülünün de Bir Zamanlar Çukurova’ya gelmesinde Vahide Perçin’in katkısı yadsınamaz… Vahide Perçin, aynı zamanda bu ödülü alan ilk Türk kadın oyuncu oldu.

Perçin, ödülüne şu sözleriyle teşekkür etti : “Bütün dünyanın büyük bir disiplin içinde olduğu bu günlerde, sizler, dostlarımız, seyircilerimiz , bizlere çok güzel bir haber yolladınız. Aldığımız bu ödüller için ekibim ve kendim adına çok teşekkür ediyorum. Bizi izlediğiniz için çok teşekkür ediyoruz, size sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz. Lütfen maskelerinizi takmayı unutmayın, sosyal mesafenizi her zaman koruyun. Geçecek, az kaldı!”