Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’den ilginç karar! Sezonda tutmayan diziyi yeniden başlatıyor!

Atv’den ilginç karar! Sezonda tutmayan diziyi yeniden başlatıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ekranda yaşanan ilginç durumlara bir yenisi daha ekleniyor!

Geçtiğimiz sezon başında önce Kanal D, Hayati ve Diğerleri isimli diziyi bir bölüm yayınlayıp kaldırmıştı. Çekilen ve elde kalan bölümler yaz döneminde yayınlanmaya başlandı.

Bu kez benzer bir karar da atv’den geldi. Sezonda büyük iddia ile başlayan Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu’nun yaptığı ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası oynadığı Masum Değiliz’i yeniden ekrana getiriyor.

Dizi, çekilen ve elde kalan bölümleriyle ekrana gelecek. İlk yayın tarihi 11 Temmuz Çarşamba olarak açıklandı.

Atv'den ilginç karar! Sezonda tutmayan diziyi yeniden başlatıyor! 7

Ancak ortada ilginç bir mesele daha var. Dizi zaten final bile yapamadan apar topar ekrandan kaldırılmıştı. Yani yine başı belli, sonu belli olmayan bir hikayeyi izleyecek ekran başındakiler. Elde kalan bölümler varsa onlar yayınlanacak ama finalsiz, sonunda ne olduğu anlaşılamayan, ortada kalan bir dizi olarak ekrana gelecek.

MASUM DEĞİLİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yayınlandığı dönemde dizi 2 bölüm ekrana gelmiş, daha sonra kaldırılmıştı. Şimdi dizi 3. bölümüyle başlayacak. Ancak Masum Değiliz’in kaç bölüm çekildiği, elde daha kaç bölüm olduğu, final çekilip çekilmediği ise bilinmiyor.

Atv, yeni bölümün tanıtımını da yayınlamaya başladı.

İşte o tanıtım:

Masum Değiliz’in konusu şöyle:

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.