Ana sayfa Dizi Haberleri Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor…

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor…

tarafından zk zk
Fox TV’nin aylardır tanıtımları yapılan ve sinema filminden diziye uyarlanan yeni gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk, bu akşam (6 Temmuz Cuma akşam) ilk bölümüyle ekrana geliyor.

İşte dizinin 1. bölüm özeti:

Yaprak’ın yolu, en telaşlı, en zor gününde Barış’la kesişir. Barış başkalarına bir masal prensi gibi gelebilir ama Yaprak oldum olası masallardan nefret etmektedir. Barış, Yaprak’ın, bir insanda tahammül edemediği şeylerin beden bulmuş hali gibidir.

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 17

Yaprak, çocukluktan beri arkadaş olan beş kişilik bir gruptaki tek kızdır ve etrafındaki kızlara hiç benzememektedir. Gamzeli kahraman Ali; hayatı 3P (pizza, pijama, pislik) üzerine kurulu, dünyanın en tatlı arızası: Oğuz; “Bir insan sevgilisini en fazla ne kadar kıskanabilir?” sorusunun cevabı Gökhan; romantik formüllerin adamı Sinan, Yaprak’ın her şeyidir bu hayatta…

4N1K İLK AŞK TÜM TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 18

4N1K İLK AŞK TÜM TANITIMLAR, SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

Barış’ın gelişi, Yaprak’a aşkını yıllardır itiraf edemeyen Ali’yi de tetikleyecektir. Ölümüne dost bu beş arkadaşı; bir yandan Barış, bir yandan girdiği iddialar, bir yandan öğrendikleri sırlar ve aileleri yüzünden hayatlarının en zor günü beklemektedir.

DİZİDE KİM KİMDİR?

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 19

Gözde Mutluer
Yaprak Ayvaz
Etrafındaki kızlara pek benzemiyor. Topuklu ayakkabıyla yıldızı barışmayanlardan, converse’lerim olmadan asla kafasında. Annesi, yani onun deyimiyle ”anakraliçesi” Oya’nın, babası Taner’in bu hayattaki ağır imtihanı… Okulda da rahat durmuyor. Kınama ve uzaklaştırma koleksiyonu var. Ali’nin yıllardır aşık olduğu ama açılamadığı kız. Etek, eyeliner ve pembe renk gibi ömründen ömür götüren bir yığın sözcüğe bugünlerde bir yenisini ekledi; sırık, yani Barış.

Gözde Mutluer Kimdir?

1991 yılında doğan Gözde Mutluer Marmara Üniversitesi’ne Sinema TV bölümünde okudu. 2008 yılından bu yana Biskrem, Ülker Çikolata, Avea, Algida, Rocca, Turkcell gibi pek çok önemli markanın reklamlarında oynadı. Dizi çalışmalarına 2009 yılında Show TV’de yayınlanan Melekler Korusun’la başladı. Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem ve Kördüğüm dizileriyle televizyondaki çalışmalarına devam etti. Beyaz perdede ise Mert Baykal’ın yönetmenliğini yaptığı Kardeşim Benim filmiyle ilk kez sinema seyircisiyle buluştu. 2017 yılında 4N1K’nın Yaprak’ı olarak izleyici karşısına çıktı. Yaprak karakteriyle seyircinin büyük ilgisini toplayan oyuncu, 4N1K’nın ikinci filmi ve dizisinde de başrolünü üstlendi. Gözde Mutluer aynı zamanda kadın portreleri ve manzaralar üzerine yaptığı illüstrasyonlarla resim çalışmaları da yapıyor. Sıla’nın albüm kapakları için çizimler yapan oyuncu, şarkıcının bir klibinin de yönetmenliğini üstlendi.

Gözde Mutluer’in Oynadığı Diziler
4N1K / Yaprak / 2018
Kördüğüm / 2016
Asla Vazgeçmem / Yağmur / 2015-16
Bana Baba Dedi / 2015
Aşkın Kanunu / 2014
Not Defteri / 2014
Bebek İşi / 2013
Lale Devri / 2012
Tövbeler Tövbesi / Songül / 2011
Melekler Korusun / Işıl / 2009

Gözde Mutluer’in Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Yaprak / 2018
4N1K / Yaprak / 2017
Kardeşim Benim / Ayşe / 2015
Benimle Oynar Mısın? / Sıla /2013
Dağ / Pelin / 2012

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 20

Atakan Hoşgören
Ali Tekelioğlu
Yaprak’ı, her durumda, şartlar ne olursa olsun, koruyan kollayan gamzeli kahraman. Çocukluktan beri hislerini Yaprak’a ne anlatabilmiş ne de Yaprak anlayabilmiş. Okulun basket takımının yıldız oyuncusu ve kaptanı. Barış burda da Ali’nin tadını fena kaçırıyor. Babası Tekin’le yıldızları asla barışmamış. Aralarında derin bir baba ve oğul çatışması var. Devasa bir gizemin ortasında yaşıyor yıllardır ve henüz bunun farkında değil. Okuduğun okulun rehber hocası, her belada kapısını çaldığı Ela Hoca, onun gerçek annesi ve Ali henüz bunu bilmiyor.

Atakan Hoşgören Kimdir?

1999 yılında İstanbul’da doğan Arnavut kökenli, 4 Kardeş’in en küçüğü olan Atakan HOŞGÖREN, Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir.

Oyuncuk hayatına 7 yıl önce başlamıştır. Onun üzerinde reklam filminde oynan Atakan HOŞGÖREN, Yıldızlar Şahidim adındaki dizide de kısa bir süre rol almıştır. Tiyatro deneyimini bulunan Atakan HOŞGÖREN aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.

Oyunculuk eğitimini, çeşitli oyuncu koçlarıyla çalışarak edinmiş, en son oyunculuk eğitimini “4N1K” ekibinin oyuncu koçu Celal Eldeniz’den almıştır.

Menajerliğini Best Model Kordinatörü ve Menajer Emrah YILDIZ yapmaktadır.
Kısa bir süre önce 4N1K – 2 filmdeki ALİ TEKELİOĞLU karakterini canlandırmıştır. 4N1K filminden sonra Fox TV ‘de yayınlanacak 4N1K dizisinde de rol alacaktır.
Hobileri arasında Kitap, Sinema, Tiyatro, Basketbol, Müzik, Kısa Film ve Spor, Klasik Araba tutkusu bulunmaktadır.

Atakan Hoşgören’in Oynadığı Diziler
Yıldızlar Şahidim / 2017

Atakan Hoşgören’in Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Ali / 2018

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 21

Cihan Şimşek
Sinan Yorulmaz
Aşk formülleri ondan sorulmakta; hayatın anlamını erkek dergilerindeki tüyolarda, ezber ettiği romantik komedilerde bulmuş. Gelgelelim sert kayaya, yani bildik aşk formüllerinin işlemediği bir kıza tosluyor, Yelda’ya. Hoşlandığı Yelda’nın, okulun ömür törpüsü Müdür’ün kızı olduğunu bilmiyor henüz. Anne ve babası yıllar önce boşanmış. Annesi Melike onun her şeyi… Bekar annesine, bir başka bekar, okulun Müdür’ü gönlünü kaptırmış. Onlar çocuklarından, çocukları onlardan saklar durur aşklarını, çarşı pazar karışmasın diye…

Cihan Şimşek Kimdir?

Cihan Şimşek, 06 Ağustos 1992’de Almanya’nın Bad Säckingen şehrinde doğdu. İlk oyunculuk deneyimi 2009 yılında ekrana gelen ‘Bez Bebek’ dizisiyle oldu. 2012 yılında Disney Channel Türkiye’de yayınlanan ‘Zil Çalınca’ dizisinde ilk başrolünü oynadı. Birçok önemli markanın reklam filmlerinde de yer alan Cihan Şimşek, dizi kariyerine ‘Bir Yastıkta’, ‘Beni Böyle Sev’, ‘MedCezir’, ‘Hanım Köylü’ gibi başarılı yapımlarda oynayarak devam etti. 2017 yılının Mayıs ayında vizyona giren, Büşra Yılmaz’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘4N1K’ filminde canlandırdığı Sinan karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu. ‘4N1K 2’ filmi ile 4 Mayıs’ta yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cihan Şimşek’in Oynadığı Diziler
4N1K 2 / Sinan / 2018
4N1K / Sinan / 2017
Hanım Köylü / 2016
Medcezir / Ali / 2015
Beni Böyle Sev/ Deniz / 2014
Bir Yastıkta / Poyraz / 2013
Zil Çalınca / Metehan / 2012-2013
Bez Bebek / Selim / 2008-2009

Cihan Şimşek’in Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Sinan / 2018
4N1K / Sinan / 2017

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 22

Sina Özer
Gökhan Karademir
Ölümüne dost, ölümüne aşık, ölümüne agresif, ölümüne arıza, ölümüne geyik… Sevgilisi Merve’yi deli gibi kıskanıyor. Gerçek anlamda ”deli” gibi. ”Bu dünyada kıskanmak konusunda ne kadar saçmalanabilir?” in sınırlarını Gökhan belirliyor. Sosyal medya kelebeği olmuş Merve’yi stalklarken. Merve’nin gardrobundaki, mini mini kıyafetlerin ezeli düşmanı… Fizikçi’yle ayrı bir muhabbeti, ayrı bir soğuk savaşı var.

Sina Özer Kimdir?

24 Ağustos 1995 doğumlu Sina Özer, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Özer kısa bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2013 yazından bu yana farklı sosyal medya platformlarından belirli bir kitleye ulaşmış olan Özer, Gurbette Aşk ve 4N1K projelerinde yer aldı.

Sina Özer’in Oynadığı Diziler
4N1K / Gökhan / 2018
Gurbette Aşk / 2014

Sina Özer’in Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Gökhan / 2018
4N1K / Gökhan / 2017

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 23

Eslem Akar
Ece
Arıza müdürümüzün, karakter olarak babasıyla hiçbir kesişim kümesi olmayan biricik, güzeller güzeli kızı. Babasının müdürlük yaptığı liseye bu sene nakil oldu. «Eyvah kızım büyüdü» paranoyası yaşayan babasının bakışları her daim üzerinde. Aşk formüllerine inanmayan bir kız Yelda, doğallıktan yana. Bu yüzden Sinan’ın hayli yokuş çıkması lazım onun ilgisini çekebilmesi için.

Eslem Akar Kimdir?

23 Mart 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eslem Akar ailenin tek çocugudur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladı. Halen Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencisidir. 2011-2013 yılları arasında Trt1’de yayınlanan Sen De Gitme adlı dizi ile oyunculuk hayatına başlamıştır. 3 Mota Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde 4 yıl boyunca grup dersleri almıştır. Çeşitli reklamlar da oynamıştır. 2018 yılında rol aldığı Avlu dizisinin ardından 2018’de 4N1K kadrosunda dahil olmuştur. İyi derece de İngilizce fransızca bilmektedir.

Eslem Akar’ın Oynadığı Diziler
4N1K İlk Aşk / Ece / 2018
Avlu / Ecem / 2018
Sen de Gitme / 2011

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 24

Aybanu Aykut
Oya
Yaprak’ın annesi. Kızı, diğer kızlara benzesin diye elinden geleni yapıyor; ama sonuç her daim hüsran. Haliyle kızıyla her daim didişme halinde… Gelgelelim bu ikilinin kavgalarının raf ömrü en fazla yarım saat. Çok fazla küs kalamıyorlar. Barış’ın gelişiyle beraber Yaprak’ta başlayan değişim, Oya’da önce büyük bir şaşkınlığına, sonrasında da mutluluğa neden oluyor.

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 25

Suğdem Gözalır
Merve
Okulun en gözde kızlarından, “bakana defalarca baktıran” türden. Bu da onun laneti olmuş biraz, çünkü erkek arkadaşı, “dünyanın en kıskanç sevgilisi” olmaya oynayan Gökhan. Gerçi Gökhan’ın darlamaları, çelik yelekten seken kurşun gibi sekiyor Merve’den. Çünkü özgüveni yerinde, yeri geldiğinde “pardon, sen hayırdır?” demeyi iyi biliyor. Giyiminden, makyajından zerre ödün vermiyor Gökhan için. Havası, tarzı, gören erkeği akışkan edecek cinsten. Hatta Gökhan kıskançlık konusunda vites yükseltmişse “kısasa kısas” deyip o da başlıyor şartlarını sıralamaya. Gökhan’ı seviyor; ama ona karşı güven problemi yaşayan, onu çerçevelemeye çalışan bir erkeğe de tahammülü yok. Gökhan inatçıysa o da inatçı.

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 26

Cemrehan Karakaş
Oğuz Ünal
Pijama – Pislik – Pizza. Bu üçlü, Oğuz’un vazgeçilmezi. En son ne zaman herhangi bir konuda ciddi olduğunu o da hatırlamıyor. Birine, şaka yollu bir pislik yapacaksa; kişi, mekan, zaman tanımıyor. Hele sınır hiç tanımıyor. Annesi Zeliş’in orantısız sevgisine maruz kalıyor, her saat her dakika. Onun da bir aşkı var elbette. Hatta rüyalarının kadını, odasının duvarlarını da süslemekte. Kate Upton, onun imkansız ve de biricik aşkı.

Cemrehan Karakaş Kimdir?

16 Haziran 1993’te doğan Cemrehan Karakaş, küçük yaşlarından itibaren sanatın farklı dallarıyla ilgilendi. Bilgi Üniversitesi Kültür ve Sanat Yönetimi bölümünden mezun oldu. Müfit Aytekin, Betül Alganatay, Acted City ve Celal Eldeniz’den oyunculuğunu geliştirmek adına eğitimler aldı. 2011 yılında ‘Canım Babam’ dizisiyle başladığı kamera önü oyunculuk hayatına o dönemin çok ses getiren dizisi ‘Umutsuz Ev Kadınları’ ve sonrasında ise ‘Sen Benimsin’ dizisiyle devam etti. 2017 yılı Mayıs ayında vizyona giren, Büşra Yılmaz’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘4N1K’ filminde canlandırdığı Oğuz karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu. Cemrehan Karakaş, görsel sanatlar ve tasarım faaliyetlerini profesyonel olarak sürdürmektedir.

Cemrehan Karakaş’ın Oynadığı Diziler
4N1K / Oğuz / 2018
Sen Benimsin / Selim / 2015
Umutsuz Ev Kadınları / Kerem / 2011-2014
Canım Babam / 2011

Cemrehan Karakaş’ın Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Oğuz / 2018
4N1K / Oğuz / 2017

Bu isimlere dikkat! Hepsi yakında çok konuşulacaklar! 4N1K İlk Aşk başlıyor... 27

Burak Yörük
Barış Ozansoy
Nam-ı diğer Sırık. Özgüveni battal beden. Şayet bir ”Ozansoy”sanız, hayata bir adım önde başlarsınız. Barış, Ozansoy ailesinin tatlı serseri veliahtı. Hayat onun için bir oyun alanı… İlgi odağı olmaya bayılıyor. Rekabet, onun vazgeçilmezi. Hayatta hiçbir şeyi elde etmek için ekstra bir çaba sarf etmediği için, ona meydan okuyan biri varsa, artık tek gündemi o kişi oluyor. Motosiklet ve basketbol onun vazgeçilmezi. Anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiş, disiplin kumkuması babaannesi tarafından büyütülmüş.

Burak Yörük Kimdir?

26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da doğan Burak Yörük, kariyerine 2002’de “çocuk oyuncu” olarak başladı. Beykent Üniversitesi’nin “Tiyatro bölümünde” eğitimini sürdüren Burak Yörük; Ben Onu Çok Sevdim, 20 dakika ve Biz Boşanıyoruz adlı dizilerde oynadı.Genç oyuncu, geçtiğimiz yıllarda vizyona giren “4N1K” filminde Barış Ozansoy karakteri ile kariyerine büyük bir adım atarak sinema dünyasına “Merhaba” dedi. Yörük ayrıca, aynı filmin devamı olan “4N1K-2″de rol aldı.

Burak Yörük’ün Oynadığı Diziler
4N1K / Barış / 2018
Ben Onu Çok Sevdim / Aydın Menderes / 2013
20 Dakika / Tayfur/ 2013
Biz Boşanıyoruz / Cancan / 2004

Burak Yörük’ün Oynadığı Filmler
4N1K 2 / Barış / 2018
4N1K / Barış / 2017