Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Ceren Moray Fransız sinemasına göz kırpıyor!..

Ünlü oyuncu Ceren Moray Fransız sinemasına göz kırpıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süren Avlu dizisinin ardından 9 bölüm süren Öğretmen ve sadece 5 bölüm devam eden Yalancılar ve Mumları dizisinde baş rol oynayan Ceren Moray bir süredir ekranlardan uzakta.

Fox TV’de yayınlanan son dizisi Yalancılar ve Mumları’nın düşük reytinglerinden dolayı erken final yapmasına üzülen oyuncu Fransa’ya gitmişti.

Türkiye’ye dönen oyuncu,  2017 yılında hayatını birleştirdiği Fransız eşi Nico Burn ile Bebek’te objekltiflere yansıdı. basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu gazetecilerin “Fransızca öğrenebildiniz mi?” sorusuna, “Fransızca öğrenemedim. Fransızcanın özelliği öğrenilememesi” diyerek, esprili bir yanıt verdi.

Ceren Moray, “Fransa’da küçük bağlantılara başladım” şeklinde konuşarak, oradaki sinema sektörüyle de görüşmeleri olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncu Ceren Moray Fransız sinemasına göz kırpıyor!.. 7

2014-2017 yılları arasında yayınlanan O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı ‘Efsun’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan yetenekli oyuncu Ceren Moray daha sonra rol aldığı Star TV’deki Avlu dizisinde ise kariyerinde sıçrama yaşadı.

Dizide ‘Azra’ karakterini canlandıran oyuncu yeteneğiyle de pek çok kişiyi kendisine hayran bıraktı. Avlu’dan sonra bir süre ekranlara ara veren Ceren Moray bu arada Exxen  dijital platformu için Olağan Şüpheliler dizisini çekti. Proje seçiminde ince eleyip sık dokuyan oyuncu yeni sezon için kararını Fox TV dizisi Yalancılar ve Mumları’nda  kılmıştı.

Dizinin erken final kararı oyuncuda şaşkınlık yaratmış ve şu açıklamayı yapmıştı; “Bizim için de çok erken bir final oldu, tüm ekip olarak şoke olduk. Seyirci daha farklı bir iş istedi galiba, bu sene böyle olsun.”