Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Melis Sezen annesine; en değerli varlığım sözleriyle seslendi!..

Oyuncu Melis Sezen annesine; en değerli varlığım sözleriyle seslendi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Sadakatsiz dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Melis Sezen, annesi Nursel Sezen’in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Instagram’da anne-kız fotoğraflarını yayınlayan oyuncu paylaşımında, “Canım annem, en değerli varlığım sonsuz şükür varlığına. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın. Adın gibi ışıl ışıl olsun ömrün, seni çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Melis Sezen annesine; en değerli varlığım sözleriyle seslendi!.. 8

Sosyal medya hesabında sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan oyuncunun annesi ile verdiği poz takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Melis Sezen annesi ve bir grup arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiği doğum günü kutlamasından fotoğrafları 1.6 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabından yayınladı.

Oyuncu Melis Sezen annesine; en değerli varlığım sözleriyle seslendi!.. 9

Disney Plus ile anlaşan oyuncunun yeni projesi de hayranları tarafından merakla bekleniyor. Melis Sezen şu sıralar reklam yüzü olduğu markaların ürünleri ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Oyuncu son olarak bir tekstil markasının reklam yüzü oldu.

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Melis Sezen en son, ünlü giyim markası Derimod’la imzaladığı reklam anlaşması için objektif karşısına geçti ve markanın ayakkabı ve tekstil ürünleriyle birbirinden iddialı pozlar verdi. Güzel oyuncu, pozlarını sık sık  sosyal medya üzerinden de paylaşıyor.