Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Kendirci yeni projesinde bu sefer kamera arkasına geçti!

İbrahim Kendirci yeni projesinde bu sefer kamera arkasına geçti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı ‘Deniz’ karakteri ile ünlenen oyuncu İbrahim Kendirci yönetmen koltuğunda oturduğu yeni projesi için çalışmalara başladı.

İbrahim Kendirci’nin yönetmenliğini yaptığı Yapay Göl adlı film sete çıktı. Okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapılan film ekibi çekime başladı. İbrahim Kendirci, hayranlarına müjdeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

İK Production’un yapımcılığında çekilen filmin görüntü yönetmenliğini ise Hakan Serttaş yapıyor. Filmin konusu ve oyuncuları hakkında henüz detaylı bir bilgi yok.

İbrahim Kendirci yeni projesinde bu sefer kamera arkasına geçti! 26

Ekranlara en son 2019 yılında rol aldığı Nöbet dizisi ile gelen İbrahim Kendirci Yapay Göl’de yönetmenlik yaparak bu defa kamera arkasında hünerlerini sergileyecek.

Nöbet’ten sonra ekranlara ara veren oyuncu bu arada Netflix için çekilen Sen Yaşamaya Bak ve Sonsuza Dek Nedime adlı filmlerde rol aldı.

2007 yılından bu yana ekranlarda olan oyuncu, İki Yaka Bir İsmail, Yol Ayrımı, Arkadaşlar Arasında, Sevdaluk,     Hayat Ağacı, Kaçak Gelinler, Can Bedenden Çıkmayınca, Payitaht: Abdülhamid ve Darısı Başımıza adlı yapımlarında aralarında bulunduğu pek çok projede rol aldı.