Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin dizisi EDHO’da gerçek ise kızgınlık, oyun ise sevgi artacak!

atv’nin dizisi EDHO’da gerçek ise kızgınlık, oyun ise sevgi artacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 164. bölüm 21 Nisan Salı akşamı yayınlanacak. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer,Hüseyin Avni Danyal ve Burak Sergen gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide, Hızır’ın düşmanları amaçlarına ulaşacak mı?

Hızır’ı bitirme noktasında düşmanlarının başarılı olduğuna yönelik 164.bölüm fragmanında yer alan görüntüler izleyicileri şaşkına çevirdi. Birçok EDHO hayranı bunun olup olmayacağını merak ederken, senaristlere yönelik tepkiler sosyal medyada yer almaya başladı.

163.bölümde Hurşit’in ölmesinden de rahatsız olduklarını yorumlarıyla gösteren EDHO hayranları, Hızır’ın gözden düşmesini kabul etmiyor.

Bazı dizi hayranları “Kesin Hızır’ın o meşhur planlarından birisidir” diyerek rahat olduklarını belirtiyor. Bazıları ise eğer gerçek ise bir daha diziyi izlemeyeceğini belirten yorumlarda bulunmakta.

Bir dizi hayranı da senaristlere kızarak, “Senaristlerin saçını başını yolacağım” diyerek duruma tepkisini dile getirdi. Kimi dizi takipçileri ise Tufan ve Feyyaz’ın hain olduğunu ortaya çıkarmak için bunun Hızır’ın bir planı olduğunu düşünüyor. Dizide 164.bölüm önemli bir dönem noktası… Hızır’ın düşmanları gerçekten onu devirir ise izleyicinin kızgınlığı artacak, ancak bu Hızır’ın bir oyunu çıkar ise izleyicilerin sevgisi daha da büyüyecek.