Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Sabina Toziya’nın ani ayrılığının altından acı bir dram çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Sabina Toziya’nın ani ayrılığının altından acı bir dram çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Aralık ayının son haftasında izleyicilerle buluştuktan sonra senaryoda bir revizyon yapılacağı için ara verildi. 8 Ocak’ta ekip yeniden bir araya geldi ve çekimler gerçekleştirildi. Ancak Yılbaşı için Makedonya’ya giden Sabina Toziya’nın sağlık durumunun kötüleştiği haberi geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye karakterine hayat veren usta oyuncunun beyninde tümör olduğu ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş konu ile ilgili bilgileri paylaştı. Toziya’nın Makedonya’da rahatsızlandığı ve bayılmasının ardından da hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce’nin Tozina’nın ameliyatını gerçekleştirdiği ve durumunun da iyi olduğu belirtiliyor. Dizi ekibi de usta oyuncunun durumunu göz önünde bulundurarak 179. bölümde bir cenaze sahnesi hazırladı.

Dizinin 19 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 179. bölümüne bu cenaze sahnesi de eklenmesi için de ekip yoğun bir çaba sergiledi.

Sabina Toziya’nın ani ayrılığının nedeni de yaşadığı bu ağır rahatsızlık oldu. Yüzünün bir bölümünün felç olduğu da belirtilen oyuncunun fizik tedavi sonrasında sağlığına kavuşması bekleniyor.