Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün Murat Boz’un doğum gününü böyle kutladı!..

Tuba Büyüküstün Murat Boz’un doğum gününü böyle kutladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix için çekilen Another Self dizisinde birlikte rol alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve şarkıcı Murat Boz yakın iki arkadaş oldu.

Çift, çekimleri geçtiğimiz yılın yaz aylarında Ayvalık’ta gerçekleşen Another Self dizisinin setinden samimi pozlarını  instagram hesaplarından paylamış ve ikili hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Tuba Büyüküstün o dönem çıkan aşk haberleriyle ilgili magazin basınına; “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz”  açıklamasını yapmıştı. Tuba ile güzel bir iş çıkardık diyen Murat Boz ise iddiaları, “Arada öyle paylaşımlar yapıyorum” şeklinde yalanlamıştı.

Sık sık bir araya gelen ikili birlikte sosyal medyadan paylaşımlarda da bulunuyorlar. Tuba Büyüküstün 7 Mart’ta 42 yaşına giren Murat Boz’un doğum gününü instagram hesabından birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

Tuba Büyüküstün Murat Boz'un doğum gününü böyle kutladı!.. 8

Murat Boz da aynı fotoğrafı ‘Tubim’ yazarak kendi sosyal medya hesabına taşıdı. İkilinin bu eğlenceli fotoğrafı çifti birbirine çok yakıştıran hayranlarını heyecanlandırdı. Hayranları Another Self dizisini de merakla bekliyor.
Tuba Büyüküstün Murat Boz'un doğum gününü böyle kutladı!.. 9

Dizide ikiliye aralarında, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin de bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı sekiz bölümden oluşan Another Self dizisinin ilk sezonunun 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı Another Self’de, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.