Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu katıldı

atv’nin Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu katıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında fragmanları yayınlanmaya başlanan yeni dizi Kardeşlerim heyecanla beklenen yapımlardan birisi olarak dikkatleri çekiyor. Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı yeni dizinin etkileyici bir hikayesi var…

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesini anlatan dizinin fragmanları büyük ilgi gördü ve bölümlerin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Henüz atv’den net bir yayın tarihi bilgilendirmesi yapılmadı. Bu arada diziye yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sabahattin Yakut, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna katıldı. Oyuncu, yakında yayınlanması beklenen dizide Erhan karakterine hayat verecek.

atv'nin Kardeşlerim dizisinde yeni bir oyuncu katıldı 7

Sabahattin Yakut, 2009 yılında oyunculuk kariyerine başladı ve birçok projede bulundu. Arka Sokoklar, İnsanlar Alemi, Tatlı İntikam, 7 Yüz, Dip, Muhteşem İkili gibi yapımlarda boy gösteren oyuncu, dizilerde en son Avlu’da görünmüştü.

Sabahattin Yakut ayrıca birçok sinema filminde de yerini aldı. Oyuncu son dönemde Dilsiz’de Ekrem, Aman Reis Duymasın’da Korhan ve İnsanlar İkiye Ayrılır isimli filmde ise Alihan karakterine hayat vermişti. Oyuncunun birçok farklı filmde de rol aldığını hatırlatalım.