Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinin yayın günü belli oldu!

atv’nin Kardeşlerim dizisinin yayın günü belli oldu!

tarafından ker_def

atv’de merakla beklenen karar duyuruldu… Kardeşlerim isimli yeni dizi yayın için hazır. Hangi gün ekrana geleceği de büyük merak konusuydu. Dizinin 20 Şubat Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayınlanacağı ortaya çıktı..

atv’nin paylaştığı fragman ile birlikte Kardeşlerim dizisinin yayın günü de netleştirilmiş oldu. Dizi ağır bir dram içeriyor… Cumartesi akşamları ise genelde neşeli dizilerin olduğu bir akşam… Hatırlanacağı üzere Kanal D’de yine bir dram dizisi olan Bir Annenin Günahı ile Cumartesi akşamları reyting peşinde koşmuş, ama başarılı olamamıştı.

Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı isimli dizilerle birlikte reyting yarışına girişecek olan Kardeşlerim dizisi, genelde neşeli anlarıyla sevilen diğer 3 rakibinin karşısında nasıl bir performans sergileyecek merakla bekleniyor.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesini atv ekranında izleyeceksiniz.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü anlatıyor…