Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin Maraşlı dizisi bombayı patlattı, gün belli oldu, reyting savaşı çok kızışacak!

atv’nin Maraşlı dizisi bombayı patlattı, gün belli oldu, reyting savaşı çok kızışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Maraşlı dizisiyle ilgili fragmanlar bir süredir yayınlanmaya başlamıştı. Ocak ayında başlaması beklenen proje için tek eksik, hangi gün yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağı konusuydu.

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinin yayın günü ve yayına başlayacağı tarih de sonunda belli oldu. Dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. atv’den yapılan duyuruya göre Maraşlı dizisi 11 Ocak Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Yani büyük umutlarla beklenen Maraşlı dizisi pazartesi rekabetinde yer alacak ve işler fena halde kızışacak.

TRT1 ekranında Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bu sezon ekrana damga vurmasının ardından, özellikle AB ve ABC1 gruplarında sürekli birinci olduğu gerçeği ortada. Totalde ise ya Çukur ya da Uyanış Büyük Selçuklu birincilik ipini göğüslüyor. Bir kaç kez Yasak Elma da zirvede yer aldı ama son dönemde reytingler düştü.

TRT1’in pazartesi rekabetinde güçlü konumda olduğu, Çukur’un etkili bölümler olduğu zaman reytingini bir hayli yükseltebildiği görülmüştü. Ayrıca Fox TV’nin Yasak Elma dizisi de zaman zaman iyi çıkışlar yapabiliyor ve 4. sezonda da başarıyla yoluna devam ediyor.

Bir başka dizi ise Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı var… Ancak dizi 5-6 arası reyting oranlarını pek geçemiyor ve rekabette diğer 3 diziden daha geride bulunuyor.

Şimdi de bu dört önemli dizinin yanına atv’nin Maraşlı dizisi geliyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin güçlü bir dizi çifti olarak ekrana geleceği 2021 yılında pazartesi rekabeti artık çok daha çetin geçecek.

11 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.