Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver hindiba üfledi, Eda Ece Noel Anne oldu, Hande Erçel ikizim dediği Burcu Özberk’i hayran kaldı!

Aslı Enver hindiba üfledi, Eda Ece Noel Anne oldu, Hande Erçel ikizim dediği Burcu Özberk’i hayran kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni yıl mesajlarıyla ünlü isimler de sosyal medyada yerlerini aldılar. Hayranlarının ilgiyle takip ettikleri bu isimlerden üçü, yaptıkları son paylaşımlarla dikkat çektiler. 2020’yi bitirirken gelen paylaşımları, yılın son paylaşımları olarak sosyal medya sayfalarında yerini aldı.

İlk olarak Aslı Enver’in paylaşımına bir göz atalım. Oyuncu, son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde oynamıştı. Dizide bir polisi oynayan Aslı Enver, 20 bölüm sonra final yapan Babil’in ardından bir süre dinlenmeyi tercih edeceğini söylemişti geçtiğimiz günlerde.

Oyuncu, evindeki iki kedisi ve barınaktan sahiplendiği sevimli yavru köpeği Oli ile yaşıyor. Aslı Enver, yılın son gününe uygun olarak kırmızı bir bluzuyla çimlere uzanarak son pozunu vermiş.

blank

Aslı Enver, eline aldığı bir hindiba çiçeğini üflemeden önce, 2020’nin Covid 19 salgınının gölgesinde geçmesi nedeniyle herkesi mutsuz ettiğine atıfta bulunmuş adeta ve “Bu sene lütfen güzel olsun” diyerek herkese mutlu yıllar dilemiş…

blank

Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemde olan Eda Ece, sosyal medyayı etkin kullanan ünlü bir isim. Oyuncu, yılın son pozunda adeta Noel Anne olmuş! Taktığı şapka ile poz veren Eda Ece’nin, yılbaşı ağacının önündeki pozu aşağıda…

blank

Yılbaşı gecesi pek çok kişi gibi Hande Erçel de O Ses Türkiye’yi izleyenlerden. Kendisi de çekimlere Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile katıldı. Programda şarkı söylemedi ama Murat Boz’un koltuğuna oturarak sahnede şarkı söyleyen Bürsin’e bir sürpriz yaptı.

Erçel, yer aldığı programı izlerken çok sevdiği arkadaşı ve meslektaşı Burcu Özberk’in bir fotoğrafını paylaşarak “Bebeğim benim” notunu düştü.

Erçel, ‘ikizim’ diyerek kendisine benzeyen, yakın arkadaşı Özberk’i ekran başındakiler gibi ekrandan izlerken çekilen fotoğrafını instagram sayfası story’den paylaştı.

blank