Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı!

TRT’nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri pek çok dizi ekranlara veda etti. Reytingleri beğenilmeyen diziler, 5-6 bölümde ekrandan giderken, bazı diziler de kanalların şans tanımasıyla biraz daha ekran macerasını sürdürebildi. TRT1’in bir dizisi ise 2020’nin son günü 31 Aralık akşamı yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti.

Tam 4 sezondur ekranda olan Kalk Gidelim dizisi, TRT’nin sevilen komedi dizilerinden biriydi. Aslında kemik izleyici kitlesi ile sezonu bitirebilirdi ancak Kalk Gidelim için en büyük sorun reytingden çok, Covid 19 salgını oldu!

Ekran macerası son bulan dizide Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi isimler yer alıyordu. Dün akşam 135. bölümüyle final yapan dizi, aynı zamanda yılbaşı özel bölümüyle final bölümünün birleştirilmesinden oluşan hem eğlenceli hem de hüzünlü bir buluşmaya şahitlik etti.

TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 13

Ünlü şarkıcılar Kubat, Gülşen ve Göksel’in konuk olarak katıldıkları dizide, hem 2020 yılına hem de ekrana veda yaşandı. Dizinin yapımcı firması Staff Film’in sahibi yapımcı Eyüp Üstün, dizinin ömrünü doldurduğu açıklamasıyla final yaptıklarını belirtirken, aynı zamanda Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılara da değinmişti.

TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 14

Üstün açıklamasında, oyuncu kadrosunun ve teknik ekibin çekimler için bulundukları Muğla’da 4 yıldır ailelerinden uzakta olduklarını, pandemi nedeniyle de sınırlı zamanlarda İstanbul’a geliş gidiş yapmak durumunda kaldıklarını anlatmış ve bu sürecin fiziksel ve psikolojik olarak herkesi yorduğuna işaret etmişti.

“Yorulan ekibimizi ailelerine kavuşturmanın iyi olacağını düşündük. Projemizi en güzel şekilde sonlandırmak üzere Yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan 135. Bölümde bize yakışan en yüksek enerjimizle seyircimize veda edeceğiz” açıklamasının ardından da dün akşam Kalk Gidelim, yılbaşı özel ve final bölümünün birleşimiyle ekranlara geldi.

TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 15
Gülşen, Kubat ve Göksel, dizinin final bölümüne şarkılarla eğlence katarken, dizinin bir başka sürprizi ise Ufuk Özkan’ın canlandırdığı Seyfettin ile Erkan Sever’in oynadığı Mustafa Ali Dal karakterlerinin yaşlılık halleriyle finalde görünmeleri oldu.

İki oyuncu makyajla yaşlandırılırken, bu anlar da final yapan diziyi izleyenler için unutulmaz bir son kare olarak ekranda yerini aldı. İzleyici de duygusal sözlerle yaptıkları yorumları ile diziye veda ettiler.

İşte final sahnesi ve izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 16 TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 17 TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 18 TRT'nin final yapan dizisi, hüzünlü bir vedayla ekrandan ayrıldı! 19