Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin merakla beklenen dizisi Adı Sevgi için geri sayım başladı! Yayın tarihi belli oldu…

Atv’nin merakla beklenen dizisi Adı Sevgi için geri sayım başladı! Yayın tarihi belli oldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Adı Sevgi dizisinin yayınlanacağı bir süre önce gündeme gelmişti. Hazırlıkları süren dizinin çekimlerinin başlamasının ardından da tanıtım gecikmedi. ‘Asla yalnız yürümeyeceksin’ sloganı ile yine toplumun bir kanayan yarasına parmak basılacak olan dizinin yayın tarihi de açıklandı.

Dizinin başrollerinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş ile yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer var. Koliba Film imzalı dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstleniyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura’nın kaleme aldıkları Adı Sevgi dizisi, adından da anlaşılacağı üzere sevgi dolu bir öğretmenin, öğrencileri için verdiği büyük mücadele anlatılıyor. Bir kasabaya tayin olan genç bir öğretmenin, geldiği yerde küçük yaşta kız çocuklarının evlendirilmesiyle ilgili mücadelesi ve yarattığı değişim anlatılacak.

Atv'nin merakla beklenen dizisi Adı Sevgi için geri sayım başladı! Yayın tarihi belli oldu... 7

Gerçek hayatta hemen her gün ne yazık ki bir örneğine rastladığımız ve toplumsal bir sorun haline gelen çocuk yaşta evlilikler konusu, Adı Sevgi dizisinde etkileyici bir hikaye ile ele alınacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören de yer alıyor.

Adı Sevgi’nin yayın tarihi ise 13 Mart Pazar olarak belirlendi. Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat ve Yargı dizilerine bir rakip geliyor… Adı Sevgi saat 20.00’de atv ekranlarında olacak…

İşte ilk bölüm tanıtımı…