Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları 13. bölüm analizi, Gülayşe’nin zamansız aşk ilanı Barbaros’u sarstı

Ateş Kuşları 13. bölüm analizi, Gülayşe’nin zamansız aşk ilanı Barbaros’u sarstı

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 13. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın 13. bölümünün finalinde Barbaros’un polis olduğunu Gülayşe’ye itiraf etmesi bölüme damga vurdu. Dizi, #AteşKuşları etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ateş Kuşları’nın 13. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Sabit’in Gülayşe’yi kaybetmenin acısıyla kendini bir kamyonun önüne atması her şeyi değiştirdi. Ateş Kuşları’nın büyük öfkesi, Hacer’in hem onları hem de geçmişi anlamak için bir adım atmasına sebep oldu.

Barbaros; Sabit’i, Hacer’in yönetim kurulunda olduğu hastaneye gönderdi. Hacer, kimliği olmadan tedavi göremeyen Sabit için bir dilekçe yazarak tedavisini başlattı ancak Sabit, taburcu olduktan sonra kısa süreli hafızasını yitirdi.

Gülayşe’nin zamansız aşk ilanıyla sarsılan Barbaros, Gülayşe’ye yalan söylemeye devam etmeye dayanamadı, polis kimliğini göstererek gerçekleri itiraf etti ve Çatal’ı yakalamak için Ateş Kuşları’nın arasına sızdığını söyledi. Gülayşe ise gözyaşları ve büyük bir şok içinde onu dinledi.

Tüm bunlar yaşanırken; Çatal yıllar önce Gülayşe’yi çöpe atan Menderes ve Nazmiye’ye yardım eden Şirin’e gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını ve kendisinin Barbaros’un babası olduğunu açıklayacağını söyledi. Şirin, buna engel olmak istese de Çatal, numarasını gizleyerek Barbaros’u aradı. Yaşananların ardından Gülayşe’nin Barbaros’a vereceği tepki ve çalan telefonun akıbeti merak konusu oldu.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşıyor.

Dizinin gelecek hafta ekrana gelecek olan 14. yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.