Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’nde Nilay sinir bozuyor ama Feyza Civelek ise hayalini bu dizide yaşıyor!

Kızılcık Şerbeti’nde Nilay sinir bozuyor ama Feyza Civelek ise hayalini bu dizide yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini oyuncu Feyza Civelek canlandırıyor. Rolünden çok memnun olduğunu söyleyen Civelek, çok yoğun bir çalışma içine girdi. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından 5 bölüm yayın durdurma cezası verilmesi ile birlikte ekibin tatile çıkması da izleyicileri çok üzdü.

Kızılcık Şerbeti dizisi Mayıs ayının 3. haftasında yeniden ekranlara dönecek ama dizi hayranları bu süreci nasıl geçireceklerini merak ediyor. Projenin devam edip etmeyeceği belirsizliği de bulunsa bile, yapımcı Gold Film ile Show TV’nin dizinin arkasında duracakları yönünde bilgiler geliyor.

Feyza Civelek ise geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında güzel bir süreç içinde olduğunu anlattı.

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay sinir bozuyor ama Feyza Civelek ise hayalini bu dizide yaşıyor! 8

Adını Feriha Koydum dizisindeki Lara karakteri ile izleyicilerin aklına yazdıkları Feyza Civelek, sonrasında ise Güllerin Savaşı dizisindeki Çiçek karakteriyle de çok dikkat çekmişti. Bir Umut Yeter, Sol Yanım dizilerinin ardından bir süre setlere ara veren Feyza Civelek, 2022 yılının sonbaharında Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteri ile yeniden dikkatleri çekmeyi başardı.

Setlerde olmadığı dönemde okuluna devam ettiğini, spor yaptığını ve oyunculuk yeteneklerini geliştirmek için çalışmalar yaptığını anlatan Feyza Civelek, kendisini geliştirmeyi sevdiğini dile getirdi.

15 yaşındayken Adını Feriha Koydum dizisinde hobi olarak setlere adım attığını anlatan Civelek, şu anda oyunculuk mesleğinin hayatının anlamı olduğunu dile getirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini ilk okuduğunda “Kesinlikle bu rol benim olmadı” dediğini anlatan oyuncu, hayalinde hep kötü rol oynamak olduğunu da belirtti.

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay sinir bozuyor ama Feyza Civelek ise hayalini bu dizide yaşıyor! 9

Feyza Civelek, “Benim hayalimde hep kötü rolü oynamak vardı. Hayalimdeki rolü şu an oynuyorum, o yüzden çok keyif alıyorum” şeklinde konuştu.

Nilay’ın çok yalnız birisi olduğunu ve karakterin kötü yanlarını sempatik olarak göstermeye çaba harcadığını anlatan Feyza Civelek, “Karakterimi çok seviyorum ve ilk okuduğumdan beri karakterime aşığım. Kendim dışındaki rolleri oynamayı çok seviyorum. Farklı bir kişiliği canlandırmayı çok seviyorum. Nilay hayalimdeki karakter. Bin kere bu rol gelse, bin kere de oynarım” dedi.

Dizide izleyicilerin çok sinir olduğu Nilay karakteri, zaman zaman de izleyicileri güldüren bir isim. Rolün hakkını verdiğini izleyicilere yaşattığı bu duygularla ortaya koyan Feyza Civelek, çok eğlenceli bir karakter oynadığını ve kendisinden farklı bir karakteri canlandırmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Feyza Civelek’in Nilay karakteri dışında Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterini oynamayı çok isteyeceğini söylemesi ise, benzer bir açıklamada bulunan Nursema’yı canlandıran Ceren Yalazoğlu’nu akıllara getirdi.