Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada en enteresan kar paylaşımı oyuncu Merve Boluğur’dan geldi.

Sosyal medyada en enteresan kar paylaşımı oyuncu Merve Boluğur’dan geldi.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbul’da birkaç gündür etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Pek çok ünlü isim de sosyal medya hesaplarında karda verdikleri pozları paylaştı.

Oyuncu Merve Boluğur yaptığı paylaşımla adeta soğuk havaya meydan okudu. Son zamanlarda instagram paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu yazlık askılı bluzuyla karlar içinde poz verdi ve bir de video çekti.

Merve Boluğur’un karlar altında yaptığı ve ‘Karda güneşleniyorum’ notunu düştüğü paylaşımdaki hareketlerine anlam veremeyen bazı takipçileri videonun altına dikkat çeken yorumlarda bulundular.

Soğuk havada askılı bluzuyla paylaşım yapan Merve Boluğur’a takipçileri, ‘Neden böylesin’, ‘Psikoloji tamamen gitti’, ‘Abla ne oldu sana be?’, ‘Ne yapmak istedin’ şeklinde dikkat çeken bazı yorumlarda bulundular.

Bazı hayranları da oyuncuyu ‘Dikkat et hasta olacaksın’ şeklinde uyardı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Hayranları oyuncudan yeni dizi haberi beklese de oyuncu son zamanlarda müzik çalışmalarına ağırlık verdiğini açıklamış, yakında Mr Jade ile ortak bir çalışma yapacağını söyleyerek single çıkaracağını belirtmiş ve “Artık beni sahnelerde göreceksiniz” diye konuşmuştu.

Oyuncunun son dizisi  2017 yılında başrolünde yer aldığı İçimizdeki Fırtına oldu. Sadece 6 bölüm süren bu diziden sonra oyuncu bir daha setlere geri dönmedi.