Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’nin yayın günü belli oldu!

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’nin yayın günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV yeni dizisi Adı Sevgi’yi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Umut dolu bir hikayeyi izleyiciye aktaracak olan dizinin yayın günü belli oldu.

Gözyaşından sıkılan izleyiciye umut vermeye hazırlanan Adı Sevgi dizisinin ilk bölümü 13 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek. Yeni dizi, sert rakipler TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı’nın karşısında zorlu bir mücadele verecek.

Ülkemizin kanayan bir yarası olan çocuk gelinler sorununa da dikkat çekecek olan dizideki öğretmen karakteri öğrencilerine umut etmeyi aşılarken daha iyi bir hayata kavuşmaları için de büyük bir mücadele verecek. Adı Sevgi, özellikle son günlerde ekrana gelen ağır dram dolu dizilerden sıkılanlar için iyi bir seçenek olacak.

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’nin yayın günü belli oldu! 7

Dizide Kuzey Yıldızı’nda Feride rolü ile karşımıza çıkan Gizem Güneş ve en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan Çakırbeyli’yi canlandıran Yunus Emre Yıldırımer başrollerde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri gibi isimler bulunuyor.

Çok iddialı bir oyuncu kadrosu olmayan dizinin alacağı reyting merak ediliyor. Zira ATV daha önce aynı şekilde çok iddialı bir oyuncu kadrosu olmayan Kardeşlerim’i cumartesi akşamları ekrana getirerek büyük bir risk almış ama sonunda kazanmıştı.

Genç bir öğretmenin; öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimin hikayesini anlatacak Adı Sevgi dizisi 13 Mart Pazar akşamı saat 20:00’de ATV ekranında olacak.