Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler…

atv’nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül ayının gelmesiyle birlikte diziler bir bir yayına girerken, kanallar da yeni sezonda yer alacak dizilerin oyuncuları ve programların yüzleriyle tanıtımlarını yayınlamaya başladı. Bu kanallardan birisi de atv kanalıydı. Bir kaç gün önce ilk kez ekrana gelen tanıtımı izleyenlerin bazı itirazları oldu bu tanıtıma!

Özellikle Hercai dizisinin izleyicileri, kanalı eleştirmeye başladı. Sosyal medyada yapılan eleştiriler, atv’nin Hercai dizisinin oyuncularına tanıtımda fazla yer vermemesi ile ilgiliydi. Hercai dizisi yeni sezon çekimleri bir süre önce başlamıştı. Dizi, kanalın dikkat çeken yapımlarından birisi.

Hercai’nin oyuncuları Akın Akınözü ve Ebru Şahin, tanıtımda yer aldı ancak o kadar hızlı bir şekilde geçti ki izleyiciler bu duruma isyan etti. Yapılan yorumlarda, ikilinin dizilerini ve kanalı üst noktaya taşıyan iki isim oldukları ve böyle önemli bir işin bu kadar kısa yer almasının haksızlık olduğu şeklinde yorumlar yapılmakta.

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 13

Bu arada tanıtımda bazı detaylar da dikkat çekti. Kanalın yeni dizileri Maraşlı, Maria ile Mustafa ve Akıncı dizilerinin oyuncuları da tanıtımda yer aldı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun gelişi ile başlayan ve Müge Anlı, Esra Erol’un yer aldığı tanıtımda kanalın yeni dizisi Akıncı’nın başrolleri Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gençliğim Eyvah dizileri bir önceki sezondan gelen dizilerdi. Yine kanalın yeni dizisi Maraşlı’nın oyuncuları Burak Deniz ve Alina Boz ilk kez birlikte görüldü.

Geçtiğimiz gün ilk bölümü ekrana gelen Maria ve Mustafa dizisinin oyuncuları Jessica May ve Hilmi Cem İntepe ile Tamer Yiğit de tanıtımdaydı.

Kuruluş Osman dizisinin oyuncularının ise dizideki dönem kıyafetleriyle tanıtımda olması büyük dikkat çekti. Burak Özçivit’in elinde kalkanı ve kılıcıyla olduğu görüntüler, izleyiciler için sürpriz niteliğindeydi. Bütün oyuncuların şık ve modern kıyafetleriyle yer aldığı tanıtımda, Kuruluş Osman’a ayrı bir yer verilmişti.

İşte o tanıtım ve Hercai nedeniyle diziye gelen eleştirilerden bazıları…

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 14

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 15

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 16

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 17

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 18

atv'nin yeni sezon tanıtımına Hercai dizisi tepkisi! Detaylarda neler var neler... 19