Ana sayfa Dizi Fragmanları Yarım Kalan Aşklar dizisinin tanıtımında bile Aşk-ı Memnu geyiği var!

Yarım Kalan Aşklar dizisinin tanıtımında bile Aşk-ı Memnu geyiği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de Yarım Kalan Aşklar dizisi izleyicilerle 10 Eylül Perşembe günü buluşacak. Dizinin ilk bölümü öncesinde başrol oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, birbirlerine soru cevap yaptı…

İkilinin sosyal medyada yayınlanan görüntülerindeki samimiyeti ve yanıtları dikkatleri çekti. “Yarım kalan aşklar daha mı değerlidir” şeklindeki soruya, “Yarım kalınca aşk oluyor gibi geliyor bana” yanıtını verdi. Burak Deniz ise yarım kalırsa onun aşk olmadığını ama daha değerli bir hale geldiğini belirtti.

“Yarım kalan aşk tamamlanabilir mi, yoksa iş işten geçmiş midir?” sorusuna Burak Deniz, “Bence ikisi de olabilir. İş işten geçmiş de olabilir. Çoğu zaman öyle olur. Tamamlanabilir de, nasip kısmet diyoruz” şeklinde konuştu.

Aşkın hem ruh ile hem beden ile aynı anda yaşandığını belirten Burak Deniz, “Bir bütün olursun, o da sana bütünün verir” dedi.

“En sevdiğin yarım kalan aşk hikayesi nedir?” şeklindeki soruya iki oyuncu da verdikleri farklı yanıtlarla dikkat çekti.

Burak Deniz, “Che Guevara ve Aleida” diyerek ünlü devrimci lider ile ikinci eşinin hikayesinin yarın kalan bir aşk öyküsü olduğuna vurgu yaptı.

Dilan Çiçek Deniz ise Burak Deniz’in cevabının çok iyi olduğunu belirtti ve kendi cevabını ise “Behlül ile Bihter mi desem” diye aktardı. Burak Deniz, “Ay ne kadar güzel bir cevap verdin” derken mimikleri gülümsetti.

“Niye bitti o iş” diyen ikili bir anlamda Aşk-ı Memnu dizisinin geyiği yaptı…

O anları videodan izleyebilirsiniz: