Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 29. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Avlu dizisinde süper gelişme!

Avlu 29. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Avlu dizisinde süper gelişme!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Avlu dizisinin 29. yeni bölümü izleyicilerle Perşembe akşamı buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte…

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları dizinin 29. yeni bölümü 7 Şubat Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ikinci fragman ekrana geldi. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Avlu dizisinde yeni gelişmeler de var….Cezaevinde geçen müthiş hikayede, bir masum olarak içeri giren ve kızının ölümünden sonra adeta rakiplerine korku salan bir kişiye dönüşen Deniz’in hikayesi, önümüzdeki sezonda devam edebilir.

Dizinin takipçileri bu habere sevinirken, yeni sezon ile ilgili gelen bu bilgileri, Medtayava’dan Birsen Altuntaş da sosyal medya hesabından paylaştı.

2. sezonda da her bölümüyle ekranda nefes kesici anlar yaşatan dizinin devam etme ihtimali bile, diziyi takip edenleri çok mutlu etmeye yetti.

Dizinin senaryo ekibine ise sevilen şair Cezmi Ersöz’ün katılması, önümüzdeki günlerde içeriği çok daha zengin bölümler izleyeceğimiz anlamına geliyor.