Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 41. Bölüm 2. fragmanında Deniz çıldırıyor, Demet Evgar döktürüyor!

Avlu 41. Bölüm 2. fragmanında Deniz çıldırıyor, Demet Evgar döktürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Avlu dizisinden 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 9 Mayıs akşamı Avlu dizisi yine büyük bir heyecana sahne olacak.

Zerrin’in tuzağına düşen Kudret ve Azra yangının ortasında kalmıştı.Özlem’in müdahalesi ile kurtulan Azra, hastaneye kaldırılmıştı. Özlem, ayrıca Zerrin’i tüm görüntülerin elinde olduğunu söyleyerek tehdit etmişti. 41. bölümden 2. fragmanda önemli detaylar var. Deniz, adeta çıldırıyor. Zerrin’i parçalayacak kadar sinirli bir Deniz var. Ayrıca Deniz’in acısı da ekrana yansıyacak. “Zeynep senden nefret ederdi” diyerek Zerrin’i deli eden Deniz, Kudret ile de karşılaşıyor. Kudret’in sözlerine dikkat… Videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin sıkı takipçileri ise yeni bölümün çok etkileyici olduğu yorumlarını yapıyor. Deniz’ın çıldırmış halleri de izleyicileri mutlu etmiş durumda. Özellikle Demet Evgar’ın oyunculuğuna büyük övgü yorumlarda yer alıyor. Avlu dizisinin başrolleinde Evgar’ın yanı sıra Ceren Moray ve Nursel Köse de yer almakta…

Avlu dizisi 41. bölümüyle 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında olacak.