Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu bitti, Azra gitti! Demet Evgar’dan sonra Ceren Moray’ın değişimine çok çok şaşıracaksınız!

Avlu bitti, Azra gitti! Demet Evgar’dan sonra Ceren Moray’ın değişimine çok çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayını sona eren Avlu dizisinde Azra karakterini oynayan Ceren Moray, dizinin ara vermesinin ardından görüntüsünde radikal bir değişime gitti!

Geçtiğimiz gün Demet Evgar’ın, yüzü olduğu markanın basın lansmanında saçlarını kestirdiği görülmüştü. Uzun saçlarını küt kestiren oyuncu, “Set biter bitmez saçımı kestirdim. Hapishaneden çıkma durum yaşattım kendime…” açıklamasını yapmıştı.

Demet Evgar’ın yeni halini aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz:

Avlu bitti, Azra gitti! Demet Evgar'dan sonra Ceren Moray'ın değişimine çok çok şaşıracaksınız! 10

Evgar’ın ardından bir sürpriz imaj değişikliği de dizide Azra karakterini oynayan Ceren Moray’dan geldi. Moray’ın yıldızının parladığı O Hayat Benim dizisinde saçları sarıydı.

Avlu dizisinde ise küt kesilmiş ve kızıl saçlarıyla kamera karşısına geçti oyuncu. İki sezondur aynı saç rengi ve modeliyle dizide yer aldı.

Dizinin Star TV’deki yayınının bitmesinin ardından Ceren Moray da Demet Evgar gibi ilk iş olarak saçlarını kestirdi ve kendi rengine boyattı.

Aslı Enver ile kuaföre birlikte giden Ceren Moray, verdiği bir pozu instagram sayfasından paylaştı. Aynı fotoğrafı Aslı Enver de kendi sayfasından paylaştı.

Avlu bitti, Azra gitti! Demet Evgar'dan sonra Ceren Moray'ın değişimine çok çok şaşıracaksınız! 11

Moray, saçlarını kestirmesini şu sözlerle yorumladı:

Jane Birkin’e niyet, “saçı uzun aklı kısa”yı tersine yeniden üreten ayılıklarla uğraşmaya kısmet. Şaka şaka kısmet yok,kusursuz bir hafiflik hissi a dostlar, fevkalade bir biçimde o var.( Allahım ne zaman uzar bu?)

Moray’ın bu paylaşımına dizide Kudret karakterini oynayan Nursel Köse’nin “Çok tatlı yeni imaj, renk ne ?” yorumunu yazdığı görülürken, dizide Dudu karakterini oynayan Ümmü Putgül’ün de “Çok güzel çok” yorumu dikkat çekti. Aslı Enver de Moray’ın paylaşımına kalp emojisi ve “ok” işareti koydu.

Avlu bitti, Azra gitti! Demet Evgar'dan sonra Ceren Moray'ın değişimine çok çok şaşıracaksınız! 12

Avlu dizisi yeni sezonda nerede yayınlanacak?

Dizinin Netflix’te olacağı ile ilgili olarak söylentiler sonrasında. Demet Evgar’ın sosyal medya açıklamasıyla durumun kesinleştiği anlaşıldı.

Evgar, “Dizimiz Netflix Original’a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında. Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum” açıklamasını yapmıştı.

Avlu bitti, Azra gitti! Demet Evgar'dan sonra Ceren Moray'ın değişimine çok çok şaşıracaksınız! 13