Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu dizisi final yapıyor! Final fragmanında şaşırtan detaylar!

Avlu dizisi final yapıyor! Final fragmanında şaşırtan detaylar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyonlarının en iddialı yapımlarından birisi olan Star TV ekranında yayınlanan Avlu dizisinin gelecek sezon da devam edeceği yönünde bir kanaat hakimdi… Ancak Star TV’nin final yönünde karar aldığı ortaya çıktı.

Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın başrollerinde yer aldığı Avlu dizisi, 30 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümüyle izleyicilerine veda edecek.

Final bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin yayınlanan son bölümünde cezaevinde isyan başlatan Deniz ve beraberindekilerin Zerrin’e suçlarını itiraf ettirdiği ve Savcı ile birlikte dışarı çıkmasına izin verdikleri, bu sırada Kudret’in elinde silahla koğuştan çıkmayı başarıp geldiği görülmüştü.

Kudret, silahını Zerrin’e doğrultmuş ve yaşanacaklar merakla bekleniyordu. Yeni tanıtımda Deniz’in, Kudret’le kıyasıya bir kavga verdiği, kolunu büküp kırdığı ve boğazına yapıştığı sahne dikkat çekti. “Bu yüze iyi bak, çünkü bu senin gördüğün son yüz olacak” diyen Deniz’in Kudret’i öldürüp öldürmeyeceği merak konusu.

Kudret ve yanındaki kadınların yenik düştüğü, cezaevinde büyük bir savaş yaşandığı anlarda, Zerrin’in üst kattan çığlıkları duyuluyor.

Dizinin final bölümünün yine heyecanlı ve ilginç gelişmelerle dolu olduğu tanıtımdan da görülmekte.

Final kararı ise izleyenleri şaşırttı ve izleyicilerin bir hayli tepkisini çekti.

İZLEYİCİ YORUMLARI

İzleyiciler böyle kaliteli bir diziye nasıl final yaptırıldığını sorgulamakta. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda da Star TV’ye tepkiler var.

“Kalite nasıl harcanır sayenizde çok iyi anladık, teşekkürler” diye yorum yazan bir izleyiciyi dikkat çekerken, bir başka Avlu izleyicisi ise “Saçma sapan diziler 3-5 sezon yapar, güzel olanları 1 sezonda bitirirsiniz” diyerek tepkisini dile getirdi.

DİJİTALDE DEVAM EDEBİLİR

Bazı dizi hayranları ise ekran finali yapacağını, dijital platformlarda Avlu’nun devam edeceğine yönelik iddialar bulunduğunu belirtti.

Hatırlanacağı gibi Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Avlu dizisinin ekranda biteceğini ancak dijitalde devam edeceğini daha önceki yazılarında belirtmişti.