Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi finale doğru çok sarsacak bir bölümle geliyor! Avlu 43. bölümde kritik süreç!

Avlu dizisi finale doğru çok sarsacak bir bölümle geliyor! Avlu 43. bölümde kritik süreç!

tarafından zk zk

Star TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisi, sezon sonunda ekrana veda edecek. Dizinin bir internet platformunda yer alması ihtimali konuşulmakta.

Bir başka kanalda da yayınlanabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Henüz bir netlik yok ancak dizinin devam etmesinin yapımcı şirket tarafından da istendiği biliniyor.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin ekran finali yaklaşırken, 23 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 43. bölüm tanıtımı ise heyecanı doruğa taşıdı!

Zerrin’in yargılanmaması üzerine cezaevinde isyan çıkaran Deniz, Azra ve beraberindekilerin planıyla temsili bir mahkeme kuruluyor!

Cezaevinde isyan çıkaran mahkumların Zerrin’i istemesiyle patlak veren olaydan sonra Deniz, dışarı çıkma kararı almıştı.Azra’nın tüm engellemelerine rağmen Zerrin’le buluşmak isteğini iletmiş ve kabul edilmişti.

Avlu dizisi finale doğru çok sarsacak bir bölümle geliyor! Avlu 43. bölümde kritik süreç! 7

Ancak cezaevinin etrafındaki özel harekatın komutanı, Deniz için ‘vur’ emri vermişti.Yeni bölüm için heyecanı arttıran bu gelişme sonrasında, 43. bölüm tanıtımında Zerrin’in bir şekilde cezaevinde esir alındığı görüldü.

Deniz’in, bu oyuna gelmediği ve Zerrin’i de alarak içeri tekrar girdiği, temsili bir mahkeme kurulduğu, savcı ve bazı bürokratların karşısında Zerrin’in “Ben yaptım” dediği anlar dikkat çekti.

Bu sırada cezaevine girmeye çalışan polisin, kapıları patlattığı anlar da Zerrin’in itirafının yarım kalıp kalmayacağı da merak konusu.

İşte heyecan yaratan 43. bölüm tanıtımı…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz ve Azra, hayatlarının en cesur kararını alırlar.

Safiye’nin odasından özgürlüğe açılan kapı aralanmak üzeredir. Ancak oradan kimlerin geçeceği bilinmemektedir. Deniz ve Azra birbirlerinden habersiz aynı anda belki de tarihlerinin en cesur kararını alırlar. Zerrin ise tanıdık bir yüzün onu nerelere sürükleyebileceğini deneyimleyecektir.