Ana sayfa Sosyal Medya Avlu dizisi ortada yok ama Demet Evgar yeni projesiyle beğenildi!

Avlu dizisi ortada yok ama Demet Evgar yeni projesiyle beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon boyunca Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Avlu dizisinin Netflix’e satılması büyük bir heyecan yaratmıştı. Netflix, dizileri listesine Avlu’yu bölümlerini yeniden ayarlayıp kısaltarak 3 sezon olarak yansıttı.

Netflix’in Ocak ayında Avlu’nun 4. sezon için çekimlerine başlaması beklentisi vardı ama gerçekleşmedi. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı diziden haber yok. Ama oyuncular yeni yapımlarda boy göstermeyi sürdürüyor.

Nursel Köse, Güvercin dizisinde Kevsa Cibranoğlu karakteri ile ekran kariyerini sürdürdü. Ceren Moray, Öğretmen isimli Medyapım’ın dizisinde rol alıyor ve yakında yeni karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Demet Evgar ise tiyatroya ağırlık verdi. Oyuncu, Henrik Ibse’nin klasikleşmiş eseri Hedda Gabler’in gösterimiyle yeni projesiyle sahnelerde fırtına estiriyor. Güzel geri dönüşler alan Evgar, halinden memnun.

Oyuncu, “Bir kadının varoluşsal meselesini anlatıyor. 1800’lerde yazılmış. O zamanlar kadının hayatta varoluş meselesi ve seçimi, erkek tarafından belirleniyordu” diyerek oyunu hakkında detay verdi. Demet Evgar’ın ayrıca 39 Basamak isimli oyunda da yer aldığını hatırlatalım.