Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi rafa mı kaldırıldı, artık devam etmeyecek mi?

Avlu dizisi rafa mı kaldırıldı, artık devam etmeyecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon boyunca Star TV ekranında yayınlanan Avlu dizisi, sert bir yapımdı. Hapishane ortamında kadınlar arasındaki güç mücadelesinin anlatıldığı dizi, büyük beğeni kazanmıştı.

Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse’nin başrolünde yer aldığı dizinin 3.sezon akıbeti merak edilirken,Netflix tarafından eski sezonların yeniden düzenlenmesi ile 3 sezonluk bir yayın başlatması da büyük ilgi görmüştü.

Demet Evgar ve Ceren Moray, dizinin akıbeti hakkındaki sorulara net bir yanıt veremiyordu. Bir ihtimal Ocak ayında 4. sezon olarak çekimlerin başlaması iddiası ortaya atıldı ama bunun da kısa sürede gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Güvercin dizisine başlayan Nursel Köse’nin ardından Ceren Moray’ın da yeni proje müjdesi vermesi akılları karıştırdı.

Moray’ın Öğretmen isimli yeni dizi hazırlığı yaptığı iddialarının ardından Avlu hayranları tedirgin oldu.Acaba dizi bitti mi,devam edecek mi?

Henüz bu soruların bir yanıtı yok. Ne evet ne de hayır denilebilecek bir bilgi yok.

Ancak Netflix yapımlarının genel özellikleri dikkate alınır ise Avlu’nun daha kısa sürelerle daha farklı bir konsept olarak çekilmesinin önünde oyuncuların diğer yapımlarının bir engel olmayacağı biliniyor.

Bakalım Avlu yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşacak mı?