Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Azra’ya kötü sürprizler geliyor! Başı çok büyük dertte!

Avlu dizisinde Azra’ya kötü sürprizler geliyor! Başı çok büyük dertte!

tarafından zk zk
Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Avlu dizisinin yeni bölümünde kötü sürprizler var!
Televizyongazetesi/Detay

Star TV’de yayınlanan dizinin 29. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Deniz’in kendisine ve diğer kadınlara ihanet edip Kudret’e bilgi götüren kişiyi bulduğu anlaşılıyor.

Kimin Kudret’e çalıştığı merak konusuyken, Heves’in, Deniz’in başına bir iş açacağı da tanıtımda görülüyor. Deniz’in Heves’e doğru koştuğu, Heves’in telaşla kaldığı sahnede Deniz, “Ne yaptın? Affedecektim” diye bağırıyor. Bu kişinin kim olduğunu yeni bölümde izleyeceğiz.

Bu arada özgürlüğünün tadını çıkarmaya çalışan Azra, ne yazık ki takip edildiğinin farkında değil! Azra, kendisini taciz eden ve cezaevine girmesine neden olan adam tarafından kaçırılıyor.

Avlu dizisinde Azra'ya kötü sürprizler geliyor! Başı çok büyük dertte! 7

Üstelik Azra’nın başındaki tek bela da bu değil! Zerrin, kız kardeşinin ölümünde sorumlu olduğunu düşündüğü Azra için, hain planlar yapmaya başlayacak!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Avlu’daki Köstebek Kim?

Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz’i şoke etmiştir.

Azra’nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra’ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.