Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Deniz’e perişan eden mektup! Haftaya Deniz’in gençliğini izleyeceğiz

Avlu dizisinde Deniz’e perişan eden mektup! Haftaya Deniz’in gençliğini izleyeceğiz

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de 37. bölümü yayınlanan Avlu dizisinin final sahnesinde Deniz’i ismini duyduğunda alt üst eden Oğuz kim?

Zerrin’in Deniz ile sürdürdüğü soğuk savaştaki son hamlesi, final sahnesinde ortaya çıktı. Çekmecesinde saklı mektupların sırrı yavaş yavaş ortaya çıkacak!

Televizyongazetesi/Detay

Dizide Deniz’i köşeye sıkıştırmak için her yolu deneyen, çevresindeki herkesin başına bir iş getirmek için uğraşan Zerrin, son hamlesini yaptı!

Deniz’e gelen ama teslim etmediği mektupları verdi. Mektup, Oğuz isminden birinden geliyordu. Deniz’in cezaevine girdiğini öğrenen ve ona mektup yazan kişi, Ertan Saban’ın oynayacağı Oğuz karakteri.

Avlu dizisinde Deniz'e perişan eden mektup! Haftaya Deniz'in gençliğini izleyeceğiz 8

Gençlik aşkı olan Oğuz’un ismini mektupta gördüğünde hiç etkilenmemiş görünüp mektubu yırtan Deniz, Zerrin’in odasından çıktığında perişan oldu. Deniz’in “Eski bir yara” olarak tanımladığı Oğuz ile ne yaşadığı, hikayeye nasıl gireceği merak konusuydu.

Yeni bölümde Deniz’in gençliğine dönülecek. Demet Evgar’ın genç halini Begüm Tabak oynarken, Ertan Saban’ın gençliğini de Erdem Şanlı oynayacak.

Avlu dizisinde Deniz'e perişan eden mektup! Haftaya Deniz'in gençliğini izleyeceğiz 9

Hikayenin detayları merakla beklenirken, Deniz’in neden bu kadar etkilendiğini de öğreneceğiz.

Kızını korumak için cezaevine giren ancak büyük acılarla kızını kaybeden, üstelik karıştığı olaylar nedeniyle cezaevinden çıkması pek mümkün görünmeyen Deniz, bu son olay karşısında ne yapacak, Oğuz ile karşılaştığında neler olacak herkes merakla bekliyor.

İşte Deniz’in Oğuz’un mektubunu okuduğu ve şok olduğu o anlar: