Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi 10. bölümünü kaçırmayın, çünkü tüm dengeler değişecek!

Bahar dizisi 10. bölümünü kaçırmayın, çünkü tüm dengeler değişecek!

tarafından ker_def

Show TV’nin, MF Yapım imzalı dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 10. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Tüm izleyici kategorilerinde de çift haneli reytingler elde eden Bahar dizisi, çok başarılı bir hikaye kurgusu ile ilerliyor.

Demet Evgar’ın oyunculuk başarısı ile sosyal medyada fazlasıyla öne çıktığı bu dönemde Bahar dizisinin başarı sektör için yeni bir deneyim oldu. Kadın izleyicileri ekrana çekme konusunda çok başarılı olan Bahar dizisinin 10. yeni bölümünde Bahar’ın Rengin ve Timur ile ilgili gerçekleri öğrenmesi her şeyi değiştirecek.

Gerçeklerin birer birer ortaya çıktığı tanıtım, yeni bölümde dengelerin değişeceğinin ipuçlarını verdi.

Tanıtımda, Timur ve Rengin ilişkisini öğrenen Nevra’nın tepkisi dikkat çekerken, Bahar’ın Rengin’le yüzleşme sahnesi, yeni bölümde heyecanın hız kesmeden devam edeceğinin ilk sinyallerini verdi.

Bir süredir Timur hakkında şüphe duyan Bahar’ın “Unutulmaz bir gece yaşayacağız” sözleri ise izleyicilerin merak duygusunu arttırdı.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan.”

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TV’de!