Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde Kudret’in taktığı fular, ikinci sezon için müthiş bir tüyo mu?

Avlu dizisinde Kudret’in taktığı fular, ikinci sezon için müthiş bir tüyo mu?

tarafından ker_def
Star TV’de ekrana gelen ve kısa sürede izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Avlu dizisinin ikinci sezonu öncesinde önemli bir iddia ortaya atıldı.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem oyunculuk performansı hem de set ortamı aylarca konuşulmuştu.

Avlu dizisinin 1. sezon finalinde Nursel Köse’nin canlandırdığı Kudret karakteri, Demet Evgar’ın hayat verdiği Deniz tarafından bıçaklanmıştı.

Herkesi hayrate düşeren ve bir hayli de şiddet içeren bu saheneden sonra herkes Kudret’in öldüğünü düşündü…

Ancak 2. sezon öncesi ortaya atılan iddia, izleyicileri bir hayli heyecanlandıracak nitelikte…

Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri Kudret. Nursel Köse’nin canlandırdığı Kudret karakteri, herkese kök söktüren, acımasız, fazlasıyla maskülen bir kadın tipi. Peki Nursel Köse’nin canlandırdığu Kudret karakterinin neden hep fular taktığını düşündünüz mü?

Avlu dizisinde Kudret'in taktığı fular, ikinci sezon için müthiş bir tüyo mu? 7

“Avlu” dizisinin Eylül’de başlayacak yeni sezonunda Kudret karakterinin transseksüel olduğunun ortaya çıkacağı iddia edildi. Nursel Köse’nin canlandırdığı Kudret karakteri, Avlu’nun 1.sezonunun sonunda feci şekilde yaralanmış ve yeni sezonda bu karakterin dizide yer alıp almayacağı tartışma konusu olmuştu.

AVLU DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ortaya atılan iddia da, hem karakterin adının erkek adı olarak da kullanılıyor olması hem de bu karakterin sürekli fular takarak adem elmasını gizlemeye çalışması yüzünden gerçek olabileceğe benziyor.

Bu iddiadan sonra dizinin hayranları, 2. sezonu daha da büyük bir merakla beklemeye başladı.

AVLU DİZİSİYLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL GELİŞME VİDEO ANALİZDE