Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray’dan çok özel fotoğraflar…

Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray’dan çok özel fotoğraflar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de 44. bölümüyle sezon finali yapan Avlu dizisinin ekran macerası sona erdi.

Dizinin yeni sezonda Star TV’de yayınlanmayacağı öğrenilmişti. Dijital bir platformda yayınlanacağı söylenirken, hangi alan olduğu henüz netlik kazanmadı.

Dizinin takipçileri heyecanla yeni sezonla ilgili bilgiyi beklerken dizinin oyuncuları çekimlerin bitmesinden sonra birlikte tatile çıktılar.

Avlu dizisinde Azra karakterini oynayan Ceren Moray, instagram hesabının Story bölümünden bir izi fotoğraf paylaştı.

İki sezondur canla başla çalıştıkları oyuncu arkadaşları ve yönetmen Hülya Gezer ile pozlar veren Ceren Moray’ın bu fotoğrafları hayranlarını da mutlu etti.

Demet Evgar, Selen Seyven, Ümmü Putgül, Kenan Ece, Ayça Damgacı’nın hep birlikte tatil yaptıkları ve yorucu sezonu birlikte eğlenip dinlenerek atlatmaya çalıştıkları fotoğraflardan da görülüyor.

İşte Avlu oyuncularının o keyifli anları:

Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 16 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 17 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 18 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 19 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 20 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 21 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 22 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 23 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 24 Avlu dizisinin oyuncuları, hep birlikte tatile gittiler! Ceren Moray'dan çok özel fotoğraflar... 25