Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat, kızıl saçları ile Teşkilat dizisine yepyeni bir hava getirdi!

Aybüke Pusat, kızıl saçları ile Teşkilat dizisine yepyeni bir hava getirdi!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisi, başarılı geçen ilk 3 sezonun ardından, dördüncü sezona yine yeniliklerle başlıyor. İlk iki sezonda Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, süreç içinde büyük değişim geçirdi.

İlk başladığı günden bu yana başrol oyuncularının değiştiği, hikayesi farklılaşan diziye geçen sezon erkek başrol olarak Murat Yıldırım katıldı. Bu sezon da Deniz Baysal’ın projeden ayrılması ile birlikte kadın başrol olarak Aybüke Pusat ekibe dahil oldu.

Uzun süredir hayranlarının merakla beklediği Aybüke Pusat, Söz isimli diziden sonra yeniden aksiyon dolu bir yapım ile ekrandaki yerini alacak. Pusat’ın kızıl saçlarıyla yeni bir hava yakalaması da hayranlarının dikkatini çekecek gibi gözüküyor.

Aybüke Pusat, kızıl saçları ile Teşkilat dizisine yepyeni bir hava getirdi! 7

Dördüncü sezona başlayacak olan Teşkilat dizisinden yeni fragman yayınlandı. Henüz yeni sezon yayın tarihi duyurulmasa da dizinin Ekim ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

TRT 1’de yayınlanan, reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ın dördüncü sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

Yeni sezonu merakla beklenen ‘Teşkilat’ dizisinin ilk tanıtımı büyük ilgiyle karşılandı. Dördüncü sezona yıldız oyuncu kadrosuyla ve sürprizlerle dolu hikayesiyle heyecanla başlamaya hazırlanan dizi pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı kadrosuyla Teşkilat çok konuşulacak.

Yeni sezonda oyunu bozmaya değil oyun kurmaya hazırlanan ‘Teşkilat’ ekibi dişli düşmanlar karşısında varını yoğunu ortaya koyacak. Ülkeleri için canları pahasına mücadele veren ekip yeni sezonda sahada aksiyon dolu karşılaşmalar yaşarken stratejik planları da dengeleri alt üst edecek.