Ana sayfa Sosyal Medya Kader Bağları dizisinde Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu güçlü uyumu, reytinglere etki etmedi!

Kader Bağları dizisinde Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu güçlü uyumu, reytinglere etki etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim isimli 4 sezondur devam eden başarılı yapımların karşısında Kader Bağları dizisinin ne yapabileceği merakla bekleniyordu. Sonuçlar ortaya çıktı. Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin etkileyici işbirliğinin sonucunda reytinglerin çok düşük gelmesi büyük hayal kırıklığı oldu.

Kader Bağları dizisi ilk bölümü ile 30 Eylül Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Şimdiye kadar yayınlanan tanıtımlar ile başrol ikilisinin etkileyici pozları sosyal medyayı fazlasıyla hareketlendirmişti. Dizi izleyicileri Kader Bağları projesini çok merak ettiklerini ve ilk bölümü sabırsızlıkla beklediklerine yönelik binlerce paylaşımda bulundu.

Kader Bağları dizisinde Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu güçlü uyumu, reytinglere etki etmedi! 7

Dizinin ilk bölümünün yayınlandığı akşam da sosyal medyada binlerce paylaşım yapılarak destek sağlandı. Ancak izleyicilerin bu desteğinin reytinglere yansımaması şaşırtıcıydı.

Kader Bağları dizisinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin çok altında gerçekleşti. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan hayranları 2’li oranlardaki reytinglerin yeterli olmadığını düşünüyor.

Ortalama reytinglerden bile çok uzakta kalan Kader Bağları projesinin ilk bölüm sonuçları sosyal medyada birçok izleyicide hayal kırıklığı yarattı.

Tüm kişiler kategorisinde günü sekizinci sırada bitiren dizinin AB ve ABC1’de ise yedincilik elde ettiğini belirtelim. Dizinin önümüzdeki Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünün ardından reyting sonuçları çok daha merakla beklenmeye başlandı.