Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya kariyerinin en dikkat verimli dönemini yaşıyor!

Evrim Alasya kariyerinin en dikkat verimli dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya, son yıllarda yer aldığı yapımlarla bir hayli gündemde. Oyuncu, rol arkadaşı Barış Kılıç ile çok iyi bir uyum sağladı. İki tecrübeli ismin sahneleri de izleyicileri bir hayli memnun ediyor.

Tiyatroda da yoğun çalışmalar yapmakta olan Evrim Alasya, son 1 yıldır Yalı Çapkını dizisinin setinde yeteneklerini sergilerken, gençlere de iyi bir örnek teşkil ediyor.

Oyunculuk yeteneklerini ekrana yansıtan ve milyonlarca izleyiciyi de derinden etkileyen Evrim Alasya’nın başarılarla dolu kariyerindeki en önemli dönemi yaşadığını söylemek lazım.

Sürekli röportajları yayınlanan, gündemden düşmeyen bir isim olarak Evrim Alasya kariyerinin en verimli döneminin de içinde bulunuyor.

1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu 2003 yılından bu yana da setlerde yer alıyor.

Ihlamurlar Altında dizisindeki Selma ve Gönülçelen isimli unutulmaz dizideki Balçiçek karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, birçok önemli yapımda farklı karakterleri canlandırdı.

Güneşin Kızları dizisindeki Güneş Yılmaz karakterinin yanı sıra, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Kıvılcım Arslan karakteri de unutulmaz dizi karakterlerinden birisi haline geldi.

Terzi isimli Netflix dizisinde de Kumru olarak izlediğimiz Evrim Alasya’nın tiyatro kökenli olması da dikkatlerden kaçmıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Kıvılcım’ın farklı duygularını izleyicilere yansıtma konusunda tecrübesini ortaya koyuyor ve her hafta izleyenleri etkilemeyi de başarıyor.