Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisinin bu büyük başarısı Halit Özgür Sarı’nın hanesine yazılır!

Yabani dizisinin bu büyük başarısı Halit Özgür Sarı’nın hanesine yazılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Özgür Sarı, birbirinden farklı rollerle hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisindeki Süleyman karakteri ile setlere adım atan oyuncu, birbiri ardına çok önemli projelerde bulundu.

Hakan Muhafız dizisinden sonra Şampiyon, Kırmızı Oda, Kardeşlerim ve Gizli Saklı projeleri ile oyuncunun kendisini geliştirdiğini görmekteyiz. Özellikle de Kardeşlerim dizisindeki Kadir Eren karakteri unutulmaz dizi karakterlerinden birisi haline geldi.

Halit Özgür Sarı, yeni sezonda Fox TV’nin iddialı dizisi Yabani ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. 4. bölümü geride kalan Yabani dizisi Salı akşamlarının bir numaralı dizisi olarak öne çıkmaya devam ediyor.

6’ya varan tüm kişiler ve ABC1 kategorilerindeki reytingler gerçekten projenin çok sevildiğini anlatmaya yetiyor. AB grubunda da ortalamanın üzerinde oranlar elde edebilen Yabani dizisi, yeni sezonda Salı akşamlarının bir numaralı yapımı olabileceğinin işaretlerini veriyor.

Tabii ki bu başarının en büyük payını da başrolde yer alan ve geniş bir hayran kitlesini ekrana çekmeyi başaran Halit Özgür Sarı’ya yazabilirsiniz.

Hikayenin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunun da çok iyi olduğunu söylemek lazım. Simay Barlas ile Halit Özgür Sarı, başrolde iyi bir dizi çifti oldu.

Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Şebnem Hassanisoughi ile tecrübeli isimlerin de Yabani dizisinin kadrosunda yer aldığını görmekteyiz.

Bertan Asllani gibi kendi izleyici kitlesi bulunan bir ismin de Yabani dizisinde yer alması projenin oyuncuları bakımında çok etkili olduğunu anlatmaya yetiyor.

Reytingleri ile hem Aile hem Ben Bu Cihana Sığmazam hem de Üç Kız Kardeş isimli geçen sezonun başarılı yapımlarını geride bırakması, Yabani isimli yeni dizinin başarılı bir proje olarak öne çıkmasını sağladı.

Elbette ki bu dizinin başrol oyuncusu olan ve Yaman karakterine de çok yakıştırılan Halit Özgür Sarı, başarıda en büyük pay sahibi olarak dikkatlerden kaçmıyor.