Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru ikinci sezonda nabız yükselecek!

Kasaba Doktoru ikinci sezonda nabız yükselecek!

tarafından ker_def

TRT 1’in yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği beğeni toplayan dizisi ‘Kasaba Doktoru’, ikinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen dizinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

‘Kasaba Doktoru’nun yeni sezon hikayesinden ilk ipuçlarını veren tanıtım, merak uyandıran sahneleri ile dizinin yeni sezonda izleyicileri yine ekran başına kilitleyeceğini gösterdi. Tanıtımda Hakan Hoca, Ömer, Leyla ve Mine Hemşire’nin birbirinden zorlu tercihleri ve Uluçınar’da yaşanacak kritik gelişmeler yer aldı.

‘Kasaba Doktoru’ yeni sezonuyla 2 Eylül Cuma günü TRT 1’de izleyicilerle yeniden buluşacak. Dizinin yeni sezonu sürprizlerle başlayacak.

Ozan Akbaba’nın canlandırdığı Hakan karakterinin doktorluktan uzaklaşması, çok etkili bir geri dönüş için kısa bir dinlenme süreci olarak ortaya çıkacak.

Kasaba Doktoru – Künye

Yapım : ARC Film

Yapımcı : Fatih Enes Ömeroğlu

Yönetmen : Arda Sarıgün

Senaryo : Çağla Kızılelma

Müzik : JingleTV – Batuhan Fırat

Oyuncular : Ozan Akbaba (Hakan Hoca), Deniz Can Aktaş (Ömer), Hazal Subaşı (Leyla), Sinan Albayrak (Yalçın), Barış Yıldız (Turgut), Özgün Karaman (Berk), Sinan Demirer (İhsan), Barış Yalçın (Bülent), Tarık Uğur Özenbaş (Onur), Alptekin Ertürk (Erol), Sultan Ulutaş (Arzu),Handan Yıldırım (Mediha), Fatih Yücebağ (Bektaş), Banu Karagöz (Berna) ve Vildan Atasever (Mine)