Ana sayfa Sosyal Medya Aydan Şener ekranlara geri dönüyor hem de sürpriz bir programla!

Aydan Şener ekranlara geri dönüyor hem de sürpriz bir programla!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye sinemasının usta ismi Aydan Şener bir televizyon programıyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Müjdeli haberi  ünlü televizyon yapımcısı Yüksel Aman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Aman, Aydan Şener ile TV programı yapacaklarının müjdesini verdi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, Aydan Şener ile Hafta Sonu Keyfi programıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

Aydan Şener ekranlara geri dönüyor hem de sürpriz bir programla! 7

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Çalıkuşu dizisinde canlandırdığı ‘Feride’ karakteriyle özdeşleşen Aydan Şener kariyerine bugüne kadar Küçük Ağa’ ve Samanyolu gibi projeler başta olmak üzere birçok dizi, film ve tiyatro oyunu sığdırdı.

Oyunculuğunun yanı sıra yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de adından söz ettiren ünlü oyuncu en son, 2020-2021 yıllarında Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği usta oyuncu çok yakında, Aydan Şener ile Hafta Sonu Keyfi adlı programla  hayranlarının evlerine konuk olacak.

TV Yapımcısı Yüksel Aman’ın sosyal medya paylaşımına oyuncunun hayranları, programı merakla bekledikleri yönünde yorumlarda bulundular. Paylaşım, ‘Efsaneyi özlemiştik’ şeklinde pek çok yorum aldı.