Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı!

Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkatleri üzerine çeken oyuncusu Erkan Meriç, yeni dizisi Gülümse Kaderine ile izleyicinin karşısına çıkmaya başladı. Ancak diziyi izleyenler büyük şaşkınlığa uğradı. Çünkü Erkan Meriç bugüne kadarkinden çok farklı bir karakterle hayranlarının karşısına çıktı.

Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine’nin ilk bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Çarpıcı bir hikayeye sahip dizi izleyiciler tarafından olumlu yorumlar aldı. Başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı dizinin dikkat çeken bir ismi de Erkan Meriç.

Manken kökenli Erkan Meriç ilk ciddi oyunculuk deneyimini 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisiyle yaptı. Rol aldığı her diziyle performansını artıran oyuncu en son Savaşçı dizisinde kahraman askerlerden biri olan Bektaş Subaşı’nı canlandırmıştı.

Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 13

Gülümse Kaderine Erkan Meriç için çok büyük bir öneme sahip. Çünkü yetenekli oyuncu bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkıyor. Erkan Meriç bu kez acımasız , sert ve amacı uğruna her şeyi yapabilecek, neredeyse psikopat bir karakteri canlandırıyor. Dolayısıyla yeni rolü Erkan Meriç için yeteneğini kanıtlamak için büyük bir fırsat.

Erkan Meriç, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi hem çok şaşırttı hem de performansıyla övgü aldı. Twitter’da yapılan yorumlarda Erkan Meriç’in yeteneğine dikkat çekildi. Dizi Takipçisi yaptığı paylaşımda “Fırat istediğini elde edene kadar her şeyi yapacak bir karakter. Hikayesine dair diğer detayları merak ediyorum. ErkanMeriç’i bugüne kadar canlandırdığı karakterlerin tam tersi bir karakterde izlemek oldukça keyifli.” diye yazdı.

Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 14

Erkan Meriç’in bir hayranı tarafından yapılan açıklamada da oyuncunun canlandırdığı karakterin psikopatlığına dikkat çekildi ve şöyle denildi: “Her an içinden manyak bir karakter çıkabilir bakışlara bak hahshs”

Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 15

Bir başka izleyici de Erkan Meriç’in canlandırdığı Fırat karakterinin çok merak uyandırıcı olduğuna dikkat çekti ve “Fırat harika bir izlenim bırakıyor, karakteri çok merak uyandırıcı ve gizemli
bir hafta sonra ne olacak bekliyorum” diye yazdı.

Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 16

İzleyicilerin Erkan Meriç’in yeni karakterine dair yaptığı paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 17 Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 18 Erkan Meriç yeni dizisi Gülümse Kaderine’deki karakteriyle ters köşe yaptı! 19